Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Chytrá klimatizácia LG vylepšuje kvalitu vzduchu

Chytrá klimatizácia LG vylepšuje kvalitu vzduchu
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics uviedla svoje najnovšie riešenie chytrej čističky vzduchu a klimatizácie pre rezidenčnú sféru. Čistička vzduchu LG PuriCare, vybavená citlivým senzorom prachu, a klimatizácia DUALCOOL ThinQ Stand Inverter s rozpoznávaním hlasu a technológiou DeepThinQ, zaisťuje čistejší a kvalitnejší vzduch vo vnútornom prostredí.

Chytré odstraňovanie jemného prachu

 

Štúdie preukázali, že peľ a prach vnútri budov ovplyvňujú kvalitu života rodín na celom svete. LG PuriCare, využívajúci citlivý senzor pre monitorovanie vzduchu, automaticky odstráni jemné prachové častice, akonáhle rozpozná zhoršenú kvalitu vzduchu v priestore. Jednotka monitoruje vzduch, aj keď je PuriCare vypnutý. Zapína sa len vtedy, keď je potreba vykonávať filtráciu.

PuriCare sa môže pochváliť najvyspelejšou technológiou filtrovania vzduchu vo svojom odbore. Valcový dizajn umožňuje systému dokonalú filtráciu a čistenie v 360° (360° Total Care Filter System). Pomocou funkcie Clean Booster dokáže LG PuriCare fúkať čistý vzduch až do vzdialenosti 7,5 metra, takže pokryje aj väčšie miestnosti. Pri podlahe je potom prúd vzduchu jemnejší, vďaka čomu je tento výrobok ideálny pre rodiny s malými deťmi alebo domácimi zvieratami.

„Inteligentné domáce spotrebiče LG udávajú v odbore smer svojou schopnosťou predvídať potreby užívateľov a tým zaistiť komfortnejšie domáce prostredie. Umelá inteligencia je dnes na úrovni, ktorá jej umožňuje viac než len hrať šach. Spoločnosť LG je odhodlaná využiť túto technológiu k zlepšeniu kvality života spotrebiteľov,“ popisuje zámery Andrea De Sousa zo spoločnosti LG.

Čistička vzduchu LG PuriCare.

Vyšší komfort vďaka rozpoznávania hlasu

 

Na veľtrhu CES mala premiéru aj klimatizácia LG DUALCOOL ThinQ Stand Inverter, vybavená technológiou, ktorá užívateľovi umožní riadiť vnútornú teplotu prostredníctvom jedinej vety. Okrem vysokej energetickej účinnosti a zníženej hladiny hluku, dosiahnutým vďaka systému Dual Inverter Compressor, využíva klimatizácia DUALCOOL ThinQ aj technológiu umelej inteligencie LG DeepThinQ.

Slúži na nasmerovanie prúdu vzduchu smerom k osobám v miestnosti na základe priestorového rozpoznávania. Inteligentný senzor pohybu (Intelligent Human Movement Sensor) môže okrem rozpoznania prítomnosti osôb v miestnosti tiež upravovať silu prúdenia vzduchu na základe vzdialenosti ľudí od jednotky. Analyzovaním každodenných vzorcov správania užívateľov sa klimatizácia DUALCOOL ThinQ naučí, aké časti miestnosti potrebujú v konkrétnu dennú dobu ochladiť, aby bolo zaručené zachovanie optimálnych teplôt a úspora energie.

Klimatizácia LG DUALCOOL ThinQ Stand Inverter.

(Zdroj: Tlačová správa LG Electronics)