Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší od Sony pre aktívnych ľudí

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší od Sony pre aktívnych ľudí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
9. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sony obohacuje portfólio svojich bezdrôtových slúchadiel do uší pre športovcov rovno o tri nové modely, ktoré boli predstavené aj na prebiehajúcej výstave CES 2018 v Las Vegas.

Nové slúchadlá do uší WF-SP700N sú úplne bezdrôtové, čiže ani vzájomne nie sú prepojené káblom. Do výbavy dostali technológiu digitálneho potláčania šumu a sú odolné voči striekajúcej vode a potu. Sony sľubuje silné basy a batéria by mala na jedno nabitie vydržať tri hodiny. To je dostatok času pre beh alebo návštevu posilňovne. Nabíjacie puzdro na slúchadlá samé o sebe poskytne energiu až na 9 hodín prevádzky, kým je aj to potrebné nabiť.

Športové bezdrôtové slúchadlá do uší Sony WF-SP700N budú k dispozícii na jar za cenu 179,99 dolárov. Sony pritom pri budúcej aktualizácii firmvéru plánuje pridať aj digitálneho asistenta Google Assistant.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Sony WF-SP700N s technológiou potláčania okolitého šumu.

Spoločnosť Sony okrem toho predstavila dvojicu klasický bezdrôtových Bluetooth športových slúchadiel prepojených káblom. Prvé z nich, model WI-SP600N, tiež disponujú technológiou pre redukciu okolitého šumu a majú rovnakú kategóriu odolnosti IPX4 proti striekajúcej vode a potu. Keďže slúchadlá nie sú úplne bezdrôtové, výdrž batérie je dlhšia, podľa Sony až 6 hodín nepretržitej prevádzky. Slúchadlá WI-SP600N sa budú predávať za 149,99 dolárov.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Sony WI-SP600N s technológiou potláčania okolitého šumu.

Poslednou novinkou pre aktívnych používateľov sú slúchadlá do uší WI-SP500, ktoré síce nemajú technológiou pre potláčanie okolitých ruchov, no výdrž batérie sa posúva až na 8 hodín. Samozrejme aj tento model je odolný voči vode a potu v kategórii IPX4. Navyše sú tieto pevné tlmiace slúchadlá aj najlacnejšie. Ich cena bola stanovená na 79,99 dolárov.

Všetky tri nové produkty disponujú aj bezdrôtovou technológiou NFC pre jednoduché spárovanie so smartfónom s operačným systémom Android.

Najlacnejší model bezdrôtových slúchadiel do uší Sony WI-SP500.