Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Creative X-Fi Sonic Carrier odteraz podporuje DTS:X

Creative X-Fi Sonic Carrier odteraz podporuje DTS:X
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative Technology Ltd dnes na výstave CES 2018 oznámila, že spolupracuje s firmou DTS, aby umožnila DTS:X podporu pre svoje zariadenie X-Fi Sonic Carrier, ktorá bude k dispozícii ako aktualizácia firmvéru.

DTS:X je najnovšia technológia od DTS, ktorá prináša vťahujúci pohyblivý priestorový zvuk s výškovými prvkami. DTS:X umiesťnuje zvuk tam, kde sa vyskytuje prirodzene v priestore a vytvára tak najdôležitejší, viacdimenzionálny zvukový zážitok. Toto vylepšené ponorenie a zvýšený realizmus robí hororové filmy strašidelnejšími, komédie zábavnejšími a zvukové scény automobilov ešte intenzívnejšími. Používatelia teraz budú môcť vyskúšať najnovší DTS:X obsah a všetky predchádzajúce informácie o priestorovom zvuku DTS prostredníctvom Sonic Carrier.

Sonic Carrier, ktorý zosobňuje zvuk zajtrajška je výkonný systém domácej zábavy so 17 meničmi v konfigurácii 15.2 a výkonom 1000W RMS je bezproblémovým výkonným audio riešením, čo prináša pridanú hodnotu v porovnaní s komplexnejšími riešeniami s viacerými diskretnými reproduktormi a chaotickým zapojením.

Creative X-Fi Sonnic Carrier

“S DTS:X technológiou získate ešte vzrušujúcejší zážitok so Sonic Carrier, vzhľadom na jeho rozsah pohlcujúcich DTS:X titulov. Spolu s technológiou Dolby Atmos a technológiou Creative SuperWide X-Fi budú mať používatelia Sonic Carrier úžasne živý, viacrozmerný zážitok so SuperWide 15.2 HD,” povedal Sim Wong Hoo, CEO spoločnosti Creative a tvorca Sonic Carrier.
“Výkon zariadenia Sonic Carrier je tak magický, že dostal mnohých, odborníci z odvetvia ho dokonca nazvali ’zvuk bohov’.”

“X-Fi Sonic Carrier s technológiou DTS:X umožňuje spotrebiteľom vychutnať si dokonalú zvukovú priestorovosť a výšky bez nutnosti inštalácie ďalších stropných a výškových reproduktorov. 15.2 konfigurácia systému X-Fi Sonic Carrier robí skvelú prácu s našou technológiou DTS:X, ktorá prinesie zákazníkom úžasný zážitok,” povedala Joanna Skrdlant, Generálna riaditeľka DTS Home Audio Solutions v spoločnosti Xperi, Inc.

Sonic Carrier získal pred CES 2018 ocenenie Best of CEDIA 2017 od AVS Forum, Najväčšieho svetového fóra pre nadšencov Audia Videa:

“Úplne ma to dostalo… Ak by sa ma niekto spýtal na názov najlepšieho soundbaru, aký som kedy počul, tak odteraz nebudem mať jediný dôvod zaváhať. Jednoducho odpoviem, ‘Bez akejkoľvek otázky, že je to X-Fi Sonic Carrier od spoločnosti Creative…’ Kvalita holografického priestorového zvuku zariadenia Creative X-Fi Sonic Carrier je niečo, čo som predtým nepočul zo žiadneho soundbaru. Oh, a ten subwoofer. Wow.” – Mark Henninger, Senior Editor, AVS Forum

Pre viac informácií o Sonic Carrier, navštívte soniccarrier.com.

(Zdroj: Tlačová správa Creative)