Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtový reproduktor Creative Halo oživí hudbu farebným svetlom

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
22. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hovorí sa, že hudba a farby liečia. Dokážu človeka naladiť, dodať mu silu a teda energiu. Nepochybne aj s touto filozofiou vyšiel s kožou na trh singapurský výrobca Creative pri modeli reproduktora s názvom HALO.

Netypický je už jeho nadčasový dizajn, ktorý prepája materiály ako je guma, textil a zrkadlo. V jednoduchosti povedané, ide o reproduktor s technológiou BlueTooth. Ten je vybavený dvoma meničmi s plným rozsahom, ktoré sú zabudované vo veľkej reflexnej komore. Popri tom však obsahuje aj skrytý pasívny woofer pre dodatočné zosilnenie basov. Celkovo tak prináša pomerne silný zvuk. A k tomu aj takmer 17 miliónov farieb.

Jeho zrkadlo má totiž dva viditeľné LED pásiky, ktoré lemujú vonkajšiu aj vnútornú stranu samotného zrkadla. K dispozícii je pritom aj mobilná aplikácia Creative Xspectra Light Show, ktorá ponúka viacero režimov nastavenia osvetlenia a hudby. Zvukový zážitok teda naplno dopĺňajú farby, ktoré si najviac vychutnáte pri zhasnutom svetle. Oči tak dostávajú svetelné efekty akoby nekonečného tunela.

Prednosťou Creative HALO je však aj mobilita, nakoľko má váhu zhruba pol kilogramu a v najširšom rozmere necelých 18 centimetrov. Charakterizuje ho aj batéria, ktorá je schopná zariadenie poháňať asi 8 hodín. A tak si s týmto drobcom dokážete spríjemniť aj celý pracovný deň.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Creative Halo.