Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Základný model štýlového bezdrôtového reproduktoru získal na výkone

Základný model štýlového bezdrôtového reproduktoru získal na výkone
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
15. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Francúzsky audio výrobca Devialet je známy svojimi dizajnovými kúskami, ktoré v sebe ukrývajú pôsobivé parametre pre tých najnáročnejších používateľov. Patrí medzi ne aj bezdrôtový reproduktor Phantom, ktorý v dobe uvedenia mal výkon 750 W, nasledovala 3 000 W strieborná verzia a 4 500 W zlatá verzia. Teraz výrobca aktualizoval základný model na výkon 1 200 W.

Devialet Phantom nevyzerá ako žiaden iný bezdrôtový reproduktor, jeho dizajn je veľmi špecifický a ocenia ho zrejme náročnejší používatelia, ktorí rozhodne nemajú hlboko do vrecka. Vylepšený základný model získal 60 percentný nárast výkonu z pôvodných 750 W až na 1 200 W, vzrástlo aj SPL z 99 dB na 101 dB. Celkové harmonické skreslenie / hluk sa udáva na hodnote 0,0005, čo je do značnej miery bezvýznamné. Reproduktor sľubuje nulovú saturáciu a žiadny hluk pozadia, čo znamená silný, presný a čistý zvuk.

Dizjanový bezdrôtový reporduktor Devialet Phantom.

Vnútro reproduktora zo sklenených vlákien je obalené ABS krytom s hliníkovým stredovým jadrom. Telo je sídlom hliníkového výškového, stredového a basového driveru, aktualizovanej technológie Devialet ADH, ktorá by mala výrazne zvyšovať výkon zmiešaním sofistikovaného analógového Class A prevodníka s kompaktnosťou digitálnej technológie Class D – 24-bit / 192 kHZ DAC, spolu s procesorovou jednotkou ARM Cortex A9 a 512 MB DDR3 RAM.

Vylepšený základný model bezdrôtového reproduktoru Phantom získal 60 percentný nárast výkonu z pôvodných 750 W až na 1 200 W.

Aktualizovaný bezdrôtový reproduktor Phantom podporuje dvojpásmové Wi-Fi pripojenie a Bluetooth s technológiou aptX pre streamovanie v CD kvalite, nechýba ani gigabitový ethernet a optický vstup pre pripojenie k televízoru alebo hernej konzole. Reproduktor sa ovláda prostredníctvom aplikácie od spoločnosti Spark, ktorá podporuje operačné systémy Windows, ISX, iOS alebo Android. Používatelia si v nej môžu prehrávať hudbu, nastavovať zoznamy skladieb a pristupovať k streamovacím službám, ako je Deezer a Tidal, či naladiť si internetové rádio.

K dispozícii je aj čosovo obmedzená ponuka s trojnohým stojanom z bukového dreva.

Dizajnovo exkluzívny bezdrôtový reproduktor Devialet Phantom má rozmery 253 x 255 x 343 milimetra a váži 11,4 kilogramu. Nároční používatelia si za tento samostatný kúsok zaplatia 1 690 dolárov. Počas časovo obmedzenej doby môžu získať reproduktor aj s trojnohým stojanom z bukového dreva za 1 700 dolárov.