Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Lacný, bezdrôtový a prenosný projektor CC Aurora s JBL reproduktormi

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínsky výrobca Xgimi predstavil najnovšie technológie prenosných projektorov vo svojom modeli s názvom CC Aurora. Ide o bezdrôtový prenosný projektor s vysokou svietivosťou, ktorý je poháňaný systémom Android a jeho cena je viac než prijateľná.

Bezdrôtový projektor CC Aurora sa môže pochváliť niektorými pôsobivými špecifikáciami pre takýto druh prenosného zariadenia, ktoré je navyše za dostupnú cenu. Rovnako ako mnoho iných malých prenosných projektorov na trhu, aj CC Aurora má rozlíšenie len 720p, no je to jas a rozsah, ktorý ho od ostatných oddeľuje. CC Aurora dosahuje svietivosť 350 ANSI lúmenov a dokáže premietať obraz na plochu o veľkosti až 180 centimetrov.

Spoločnosť Xgimi predstavila nový prenosný bezdrôtový projektor CC Aurora.

Prenosný projektor meria 137 x 134 x 119 milimetrov, čo ho robí o niečo väčším a „kockatejším“ oproti niektorým jeho konkurentom. Tomu zodpovedá aj jeho o niečo vyššia váha 1,5 kilogramu. Čo v týchto parametroch stráca, si projektor nahradil vo výdrži batérie. Na jedno nabitie by teda mala vydržať až 4 hodiny prehrávania videí a vstavané reproduktory JBL by mali poskytnúť slušné ozvučenie. Projektor sa tak dá používať aj ako bezdrôtový Bluetooth reproduktor.

Prenosný projektor CC Aurora dosahuje svietivosť 350 ANSI lúmenov a dokáže premietať obraz na plochu o veľkosti až 180 centimetrov.

CC Aurora je vybavené všetkými funkciami, ktoré by ste od takéhoto zariadenia očakávali, vrátane pripojenia Wi-Fi, Bluetooth, Airplay a DLNA, rovnako ako konektory USB, HDMI a nechýba mu ani vnútorné úložisko s kapacitou 16 GB. Projektor sa dodáva s diaľkovým Bluetooth ovládačom a mobilnou aplikáciou, ktorá dokáže spravovať všetky funkcie vrátane šikovnej korekcie skosenia hrán.

Projektor CC Aurora sa dá používať aj ako bezdrôtový Bluetooth reproduktor.

Spoločnosť Xgimi hľadá finančné prostriedky na výrobu formou start-up kampane na portáli Indiegogo, kde sa jej už podarili vyzbierať viac ako dvojnásobok požadovanej sumy 50 000 dolárov. Projektor sa dá získať za finančnú podporu v sume 389 dolárov, pričom jeho maloobchodná cena bola stanovená na 569 dolárov. Ak všetko pôjde podľa plánov výrobcu, distribúcia prvých kusov sa začne už v januári 2018.