Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bose svojim slúchadlám SoundSport Free úplne odstrihlo kábel

Bose svojim slúchadlám SoundSport Free úplne odstrihlo kábel
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Káble sa môžu zamotať alebo sa o niečo zachytiť, a tak čoraz viac používateľov začína uprednostňovať bezdrôtové slúchadlá. Tomuto trendu sa snažia prispôsobiť aj výrobcovia a tak aj spoločnosť Bose vydala upravenú verziu športových slúchadiel do uší, ktoré sú úplne bezdrôtové.

Spoločnosť Bose aktualizovala minuloročný model športových slúchadiel SoundSport a predstavila novinku s názvom SoundSport Free. Slúchadlá sú navrhnuté pre aktívnych používateľov, sú teda odolné proti poteniu a vode v kategórii IPX4. Majú gumový hrot, ktorý ich udržuje pevne v uchu, aj keď sa používateľ prudšie odráža od zeme, napríklad počas behu.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Bose SoundSport Free.

Hlavný rozdiel v novej verzii slúchadiel SoundSport Free je najmä to, že im chýba kábel obopínajúci hlavu nositeľa, ktorý prepájal staršiu verziu slúchadiel. Namiesto toho je pravé aj ľavé slúchadlo prepojené cez nový anténny systém a prostredníctvom Bluetooth technológie sa dokážu slúchadlá pripojiť k spárovanému smartfónu alebo tabletu až do vzdialenosti 9,1 metra.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Bose SoundSport Free.

Slúchadlá disponujú funkciou „Find My Buds“, kedy sa pomocou mobilnej aplikácie Bose Connect zobrazí posledný čas a poloha, kde boli slúchadlá použité a teda niekde v okolí položené. Slúchadlá do uší Bose SoundSport Free vážia spolu 20 gramov a dodávajú sa spolu s magnetickým nabíjacím puzdrom, ktoré má dostatok energie pre až dve nabitia slúchadiel. Tie by po plnom nabití mali vydržať až 5 hodín používania.

Bezdrôtové slúchadlá do uší Bose SoundSport Free.

Spoločnosť Bose tiež aktualizovala svoje bezdrôtové slúchadlá QC35 s technológiou potláčania okolitých ruchov. Model QC35 II je vybavený špeciálnym tlačidlom pre aktivovanie služby Google Assistant, ktorá je integrovaná do slúchadiel, aby používateľovi poskytla priamy prístup k veciam, ako sú správy, Google kalendár, udalosti a pripomienky bez toho, aby sa bolo nutné načahovať za prepojeným smartfónom.

Slúchadlá Bose QC35 II sú dostupné za cenu 350 dolárov. Športové bezdrôtové slúchadlá do uší Bose SoundSport Free sa dajú predbežne objednať za sumu 250 dolárov, pričom ich dodávka je naplánovaná niekedy začiatkom októbra.

Bezdrôtové slúchadlá Bose QC35 II s technológiou potláčania okolitých ruchov a integrovanou službou Google Assistant.