Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Inovatívna práčka a sušička Haier Duo Dry s extra bubnom vám ušetrí čas

Inovatívna práčka a sušička Haier Duo Dry s extra bubnom vám ušetrí čas
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
8. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pravdepodobne máte lepšie veci na práci, ako čakať na ukončenie pracieho cyklu predtým, ako naložíte ďalšiu várku špinavého oblečenia do práčky. S kombinovanou práčkou Haier Duo Dry však vďaka ďalšiemu bubnu môžete oprať a usušiť až 12 kilogramov bielizne naraz.

Haier Duo Dry si prináša extra prací bubon, vďaka ktorému môžu používatelia spustiť dva simultánne alebo odložené pracie cykly. Hlavný bubon práčky zároveň slúži ako sušička. Inovatívny 7 palcový dotykový displej a široká škála pracích programov, ktoré sú k dispozícii pre každý bubon, ponúka používateľom možnosť ako ľahko vyriešiť aj nepredvídateľné každodenné udalosti. Navyše sa s dvojitým praním ušetrí drahocenný čas, ktorý nikto z nás nemá na rozdávanie.

Práčka a sušička Haier Duo Dry s dvomi pracími bubnami

Extra bubon môže byť využitý pre nečakanú potrebu prania ďalšej bielizne, zvýšenie celkovej kapacity práčky alebo ako separátny bubon pre pranie konkrétnych kusov odevov so zvýšenou starostlivosťou. Jednoduché používateľské rozhranie uľahčuje ovládanie práčky a sušičky. Pre úplnú slobodu si výrobca pripravil aj možnosť diaľkového ovládania priamo zo sprievodnej mobilnej aplikácie cez Wifi pripojenie.

Práčka a sušička Haier Duo Dry s dvomi pracími bubnami

Medzi inteligentné funkcie práčky a sušičky Haier Duo Dry patrí automatické dávkovanie pracieho prostriedku či návrh vhodného pracieho programu pre používateľa na základe úrovne znečistenia bielizne. Zakomponovanie služby Amazon Dash pritom umožní práčke zistiť množstvo zostávajúceho pracieho prostriedku a prostredníctvom automatického dávkovania predvídať, kedy sa minie. Čistiaci prostriedok, aviváž, či prostriedok proti vodnému kameňu sa tak ešte pred vyčerpaním automaticky objedná online.

Cena práčky a sušičky Haier Duo Dry HWD120-B1558G sa však vyšplhala nad 1 300 EUR. Ako sa vraví, čas aj niečo stojí.

Práčka a sušička Haier Duo Dry s dvomi pracími bubnami