Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prvý bezdrôtový reproduktor Sony s integrovaným asistentom Google

Prvý bezdrôtový reproduktor Sony s integrovaným asistentom Google
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Na výstave IFA 2017 v Berlíne sa spoločnosť Sony pochválila aj svojím prvý bezdrôtovým reproduktorom LF-S50G, ktorý má v sebe integrovaného digitálneho asistenta od spoločnosti Google. Reproduktor je od dnes dostupný v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, vo Francúzsku, ako aj inde po svete.

Bezdrôtový reproduktor Sony LF-S50G si prináša technológiou priestorového ozvučenia v plných 360 stupňoch pre intenzívny zážitok z počúvania z ktoréhokoľvek kúta miestnosti. Hlasové ovládanie prostredníctvom digitálneho asistenta Google je doplnené od funkciu Gesture Control, ktorá umožní nastavenie hlasitosti alebo preskočenie na ďalšiu skladbu bez toho, aby sa používateľ musel priamo dotknúť reproduktoru. Stačí len jednoducho zamávať rukou v blízkosti a reproduktor sám vykoná požadovanú akciu.

Spoločnosť Sony predstavila svoj prvý bezdôrový reproduktor LF-S50G s integrovaným digitálnym asistentom Google.

K ďalším funkciám patrí odolnosť voči striekajúcej vode v kategórii IPX3, čiže reproduktor je vhodným zariadením aj pre použitie napríklad v kuchyni. Spoločnosť Sony sa chystá zakomponovať digitálneho asistenta Google aj do svojich aktualizovaných televízorov BRAVIA.

Bezdrôtový reproduktor Sony LF-S50G.