Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Model Philips 55POS9002 získal cenu EISA za najvýhodnejší OLED TV

Model Philips 55POS9002 získal cenu EISA za najvýhodnejší OLED TV
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Philips TV, ktorá vyniká výnimočnou kvalitnou obrazu v kombinácii s mimoriadnym dizajnom, získala opäť ocenenie, ktoré každoročne udeľuje organizácia European Imaging & Sound Association (EISA). Cena bola udelená modelu Philips 55POS9002 za najvýhodnejší OLED TV.

Asociácia EISA sa vyjadrila o spoločnosti TV Vision ako o firme, ktorá dokáže ponúknuť najmodernejšie technológie a vysoký výkon za prijateľnú cenu a víťazný model 9002 označila za „veľmi výrazný na rozširujúcom sa trhu OLED televízorov.“

Model 9002 je už druhý OLED TV značky Philips. Prvým modelom je vysoko rešpektovaný 901F. Druhá generácia už dostala úplne nový procesor pre spracovanie obrazu Philips P5 engine, ktorý výrazne zvyšuje výkon, rýchlosť a efektivitu.

Tím asociácie EISA vyzdvihol predovšetkým vynikajúcu kvalitu obrazu modelu 9002. Zdôraznil vysoký farebný rozsah, jemné detaily, sýto čiernu farbu a ostrosť pohybu. Za novým enginom kvality obrazu Philips P5 stojí špičkový algoritmus, ktorý digitálne optimalizuje všetko, čo vidíte. Vďaka výrazne zvýšenému procesorovému výkonu enginu P5 sa podarilo dosiahnuť celkový nárast kvality obrazu.

OLED televízor Philips 55POS9002.

Asociácia EISA tiež ocenila unikátne podsvietenie Ambilight, vďaka ktorému je zážitok zo sledovania obrazovky omnoho hlbší a o poznanie intenzívnejší.

Výkonný riaditeľ spoločnosti TP Vision Europe, Kostas Vouzas, sa vyjadril k oceneniu takto: „Sme veľmi potešení, že sa spoločnosť EISA rozhodla udeliť cenu modelu 9002, a že naša snaha ponúknuť výnimočný, no cenovo dostupný produkt na trhu OLED televízorov, tak bola docenená. Philips OLED televízor vyzerá vo všetkých ohľadoch proste lepšie.“

Ide už o druhé významné ocenenie Philips 55POS9002 za tento rok. Nový OLED model získal aj ocenenie za výnimočný produkt v kategórii Spotrebnej elektroniky v prestížnej Red Dot Product Awards.

OLED televízor Philips 55POS9002.

(Zdroj: Tlačová správa TP Vision)