Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Optoma do svojho mini projektora IntelliGO-S1 vpustila Android

Optoma do svojho mini projektora IntelliGO-S1 vpustila Android
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Optoma Technology vydala na trh svoj nový projektor IntelliGO-S1, ktorý je poháňaný operačným systémom Andoird. Projektor vo svojom drobnom tele, s váhou pod pol kilogramu, ukrýva technológie Wifi a Bluetooth pre bezdrôtový prenos obsahu a nechýba mu ani zabudovaný reproduktor.

Vďaka dvojpásmovému Wifi 802.11 b/g/n pripojeniu môžu používatelia projektora Optoma IntelliGO-S1 bezproblémovo streamovať filmy z obľúbených online služieb, ako sú Netflix, Hulu a Amazon Prime. Zároveň sa dá zrkadliť obsah displeja z inteligentných zariadení s operačným systémom Android a iOS. Inteligentný projektor je postavený na systéme Android 4.4 a aplikácia Aptoide Open Source App Store sprístupní používateľom viac ako 700 000 aplikácií, ktoré je možné si uložiť na vnútorné úložisko s kapacitou 8 GB.

Spoločnosť Optoma predstavila nový prenosný projektor IntelliGO-S1

Tento DLP projektor so svietivosťou 500 lúmenov je schopný zobraziť premietaciu plochu s uhlopriečkou až do 150 palcov, a to v rozlíšení 1280 na 720 bodov. Projektor má kontrastný pomer 20 000 : 1 a dokáže zobraziť 16 miliónov farieb. Jeho RGB LED modul by pritom mal vydržať premietať približne až 20 000 hodín. Podporované sú pomery obrazu 16:10, 16:9 a 4:3.

Projektor Optoma IntelliGo-S1 využíva operačný systém Android pre streaming videí

Zabudované reproduktory s výkonom 2 W by mali ponúknuť dostatočné ozvučenie. No samozrejme vďaka Bluetooth 4.0 si môže používateľ projektor spárovať s externými Bluetooth reproduktormi alebo bezdrôtovými slúchadlami. Nechýbajú ani vstupy a výstupy pre periférne zariadenia, ako je voliteľné príslušenstvo Air Mouse so zabudovanou QWERTY klávesnicou. Prenosný projektor Optoma IntelliGO-S1 je vybavený rozhraním HDMI, USB 2.0, USB 3.0 a MicroSD.

Projektor Optoma IntelliGO-S1 je navrhnutý ako prenosné zariadenie. Jeho rozmery sú 157,5 x 119,9 x 31 milimetrov a váži len 458 gramov. Projektor je dodávaný spolu s puzdrom z tvrdého materiálu pre bezpečný prenos a je k dispozícii za cenu 429 dolárov.