Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Robotický vysávač POWERbot VR9300 s extrémnym sacím výkonom je už na Slovensku

Robotický vysávač POWERbot VR9300 s extrémnym sacím výkonom je už na Slovensku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung predstavuje na slovenskom trhu najnovší model v rade populárnych robotických vysávačov Samsung POWERbot VR9300. Novinka exceluje najvyšším sacím výkonom na trhu, extra širokou čistiacou kefou a množstvom ďalších praktických funkcií.

Extrémny sací výkon

 

Samsung POWERBot VR9300 disponuje funkciou Intelligent Power Control, ktorá automaticky upravuje sací výkon podľa typu vysávaného povrchu a zabezpečuje tak čo najlepší výsledok čistenia. Maximálny sací výkon na kefe tak dosahuje až 40 wattov, čo je až 60-násobne viac, ako u bežných robotických vysávačov. Oceníte to najmä pri jeho prechodoch z tvrdej podlahy na koberec a naopak. Čistiaca kefa so šírkou 311 mm, čo je o 107 mm viac než pri bežných 204mm kefách, vám poskytne účinný čistiaci výkon a zaručí rýchle vysávanie domácnosti.

Robotický vysávač Samsung POWERbot VR9300.

Inteligencia a high tech funkcie

 

Vysoko-výkonný FullView Sensor 2.0 v spolupráci s funkciou Edge Clean preskúma aj veľmi úzke či malé zákutia veľkých priestorov. Tým minimalizuje kontakt, či neustále narážanie do okolia alebo nábytku. Problémom nebude ani vysávanie v rohoch izieb. Senzor ich nájde a povysáva ich trikrát s o 10% vyšším sacím výkonom. Vďaka funkcii Visionary Mapping Plus System si vysávač za pomoci vysoko-výkonných senzorov a vstavanej digitálnej kamery zmapuje vašu domácnosť a vypočítava tú najoptimálnejšiu trasu.

Robotický vysávač Samsung POWERbot VR9300.

Vysávanie pod palcom

 

S aplikáciou Select & Go vo vašom smartfóne, ktorá je súčasťou aplikácie Samsung Smart Home, a prostredníctvom bezdrôtovej siete Wi-Fi máte možnosť si vybrať, ktorú z miestností chcete povysávať. Vytvorí totiž mapu vašej domácnosti, v ktorej môžete osobitne nastaviť miesta, ktoré má v každej izbe vysávač upratať. Jediným dotykom dokážete zapnúť či vypnúť vysávač a naplánovať si časy vysávania, aj keď ste mimo domu. S funkciou Point Cleaning môžete zase vysávač naviesť na špecifické miesta, ktoré chcete povysávať. Jednoducho zasvietite laserovým ukazovadlom, ktoré je súčasťou diaľkového ovládača, až na vzdialenosť 1 meter pred svoj vysávač VR9300, ktorý bude nasledovať svetlo a počas toho vysávať. Viete tak efektívne zareagovať napríklad pri náhodnom rozsypaní múky na dlážku a všetko vrátiť do pôvodného stavu v priebehu pár sekúnd.

Robotický vysávač Samsung POWERbot VR9300.

Prekoná všetky prekážky

 

Jeho inovované Easy Pass kolesá bez problémov prekonajú všetky prekážky, vrátane zvýšených prahov dverí. Vďaka tomu môže bezproblémovo pracovať, aj keď práve nebudete doma. Telo vysávača sa navyše nachádza 20 mm nad zemou, takže je nepravdepodobné, že by sa mohol o niečo zachytiť.

Čistenie je hračka

 

Funkcia Cyclone Force zaistí dlhodobo vysoký sací výkon. Vyvoláva totiž odstredivú silu, ktorá zachytáva prach a nečistoty zo vzduchu vo vonkajšom zásobníku. Vďaka tomu sa filter menej upcháva, ostáva čistý a sací výkon konštantný. Unikátny je aj systém samočistiacej kefy, ktorý značne znižuje množstvo prachu a vlasov zachytených v štetinách kefy. Nečistoty sú zbierané do stredu kefy a následne je ich možné jednoducho premiestniť do koša, čím ďalej šetríte čas potrebný k pravidelnej údržbe.

Cena a dostupnosť

 

Robotický vysávač Samsung POWERbot VR9300 je v predaji za 970 €.

Robotický vysávač Samsung POWERbot VR9300.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)