Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový model LG OLED TV sa stal po štvrtýkrát v rade kráľom televízorov

Nový model LG OLED TV sa stal po štvrtýkrát v rade kráľom televízorov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vysoko hodnotený televízor LG E7 OLED TV bol v rámci štrnásteho ročníka súťaže CE Week TV Shootout, ktorý sa koná v New Yorku, ocenený ako „2017 King of TV". Ide o štvrtý ročník v rade, kedy televízor LG OLED vyhral a vôbec prvýkrát, kedy jasne dominoval vo všetkých troch nových kategóriách. E7 OLED TV s uhlopriečkou 65 palcov kombinuje jedinečný dizajn Picture-on-Glass, dokonalý zvuk Dolby Atmos a špičkový obraz HDR, ktorý dodáva zážitok domáceho kina.

„Sme veľmi radi, že sme jediný výrobca televízorov, ktorý toto ohodnotenie získal štyri roky po sebe. Vždy sme boli hrdí na to, že sme prvým predajcom televízorov s technológiou OLED a zvukom Dolby Atmos. Vždy ale poteší, ak nezávislí odborníci potvrdzujú, že je veľmi ťažké sa televízorom LG vyrovnať,“ chváli si ocenenie Marek Sojak z pobočky LG.

Nový model televízora LG E7 OLED

CE Week TV Shootout je každoročná udalosť, pri ktorej sa porovnávajú top modely inteligentných televízorov od popredných výrobcov s cieľom nájsť najkvalitnejší výrobok. Porotcovia hodnotili produkty na základe niekoľkých kritérií vrátane úrovne kontrastného pomeru, sýtosti a objemu farieb, výsledkov kolorimetrie, dynamiky pohybu a ďalších. Pre zaistenie objektívneho hodnotenia a rovnakých podmienok pre všetky modely, boli televízory zakúpené v maloobchodnej predajni, kalibrované na súťaži nezávislými odborníkmi a porovnávané expertmi na zobrazovanie video obsahu.

Vysoko hodnotený televízor LG E7 OLED TV bol v rámci štrnásteho ročníka súťaže CE Week TV Shootout, ktorý sa koná v New Yorku, ocenený ako „2017 King of TV

Modely OLED televízorov LG pre rok 2017 sú: 77 a 65 palcový W7, 77 a 65 palcový G7, 65 a 55 palcový E7, 65 a 55 palcový C7 a 65 a 55 palcový B7. Každý model pre rok 2017 ponúkne bezkonkurenčnú OLED technológiu pre zobrazenie dokonalej čiernej, nekonečný kontrast, rozšírený farebný gamut a široký pozorovací uhol.

Nový model televízora LG E7 OLED

(Zdroj: Tlačová správa LG)