Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Budík Snoozle neutíchne, dokiaľ nevstanete z postele

Budík Snoozle neutíchne, dokiaľ nevstanete z postele
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ranné vstávanie môže byť pre niektorých ľudí náročné, pretože priznajme si to, komu sa chce vstať z útulnej a teplej postele, keď sa dá ešte budík na pár minút odložiť alebo vypnúť. No nový budík s názvom Snoozle je skonštruovaný tak, že vám nepomôže ani stlačenie tlačidla na posunutie budenia, budík totiž vyzváňa až dokým ho cez celú miestnosť nedonesiete do jeho základne.

Budík Snoozle je zložený z dvoch častí. Jedna časť je samotný budík, ktorý má klasický štvorcový dizajn s analógovými hodinami, hoci má aj LED displej. Druhá časť je spomínaná základňa, do ktorej sa budík vkladá. Používateľ si umiestni budík vedľa postele a ráno zistí, že jediný spôsob, ako ho vypnúť je vsať z postele a spojiť ho s jeho základňou, pretože tlačidlá na ňom figurujú vlastne ako taká atrapa.

Budík Snoozle je špecifický v tom, že neprestane vyzváňať, až dokým ho používateľ nevloží do jeho základne.

Aby sa človek prebral, je dobré si naplánovať umiestnenie základne budíka napríklad do kuchyne, kúpeľne alebo do ktorejkoľvek miestnosti, v ktorej začínate svoj denný režim. Toto riešenie v podstate donúti používateľa istej rannej disciplíne, pretože vie, že budík sa sám nevypne. Len netreba položiť základňu príliš blízko postele, aby vás príliš nelákalo sa vrátiť do nej naspäť.

Budík Snoozle sa skladá z dvoch častí, zo samotného budíka a zo základne, ktorá slúži na vypnutie jeho alarmu.

Budík Snoozle je momentálne predmetom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa jeho autori snažia vyzbierať cieľovú sumu 44 000 EUR. Budík sa tu dá získať za finančnú podporu v sume 44 EUR a v prípade, že bude kampaň úspešná a všetko pôjde podľa plánov výrobcu, prvé budíky Snoozle by mali byť zasielané podporovateľom kampane niekedy v priebehu januára 2018.

Budík Snoozle má analógové hodiny, no aj LED displej, ktorý svetelne zvýrazňuje hodiny.