Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Používatelia ohodnotili LG OLED a SUPER UHD televízory ako najlepšie

Používatelia ohodnotili LG OLED a SUPER UHD televízory ako najlepšie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Model LG SIGNATURE OLED TV W spoločnosti LG Electronics bol podľa amerických spotrebiteľov ohodnotený ako najlepší televízor. Spoločnosť prvýkrát predstavila OLED TV v roku 2013 a je jediným výrobcom tejto zobrazovacej technológie a televízorov, vrátane jedinečných ultratenkých modelov B7 a C7, modelov E7 a G7 s dizajnom Picture-on-Glass a unikátnym dizajnom Picture-on-Wall radu LG SIGNATURE OLED TV W.

„Najuznávanejší televízni kritici považujú OLED za najlepšiu dostupnú technológiu a my sme jediní, ktorí ju zákazníkom ponúkajú v celej rade rôznych modelov, ktoré sa líšia veľkosťou obrazu aj dizajnom,“ hovorí Marek Sojak zo spoločnosti LG.

V ankete amerických spotrebiteľov získali LG OLED televízory najlepšie hodnotenie za kvalitu obrazu, veľkosť pozorovacieho uhla a všestranné využitie, čo viedlo k umiestneniu na prvej priečke v kategórii celkovo. Spoločnosť ako prvá predstavila organické OLED zobrazovacie body na televíznych obrazovkách a je aj naďalej jediným výrobcom, ktorý ponúka najširšie portfólio produktov s touto technológiou – 77-palcový a 65-palcový model W7 a G7, 65-palcový a 55- palcový model E7, C7 a B7.

Televízor LG Signature OLED TV W.

Na rozdiel od LCD displejov, technológia OLED generuje vlastné svetlo. Každý zobrazovací bod je individuálne ovládaný a nezávisle na sebe svieti alebo je úplne vypnutý. Vďaka tomu poskytujú televízory dokonalú čiernu, väčšie detaily v tmavších miestach, viac ako miliardu plných farieb pre živý obraz a výnimočnú kvalitu obrazu.

Ďalšími oceňovanými produktami v kategórii televízorov sú LG SUPER UHD modely s technológiou Nano Cell ktoré ponúkajú najlepšiu kvalitu obrazu medzi LCD obrazovkami od LG. Táto inovácia umožňuje televízorom zobrazovať neuveriteľne presné a živé farby aj v širokom pozorovacom uhle.

Technológia OLED a SUPER UHD poskytuje obsah vo formátoch HDR, vrátane HDR10, Dolby vision a nového štandardu HLG HDR umožňujúcu divákovi prístup k najväčšej knižnici dostupného obsahu v HDR kvalite. Okrem toho sú všetky modely televízorov LG pre rok 2017 vybavené oceňovaným užívateľským rozhraním webOS 3.5, ktoré pomáha intuitívne a rýchlo prepínať medzi obsahom.

Televízor LG Signature OLED TV W.

(Zdroj: Tlačová správa LG)