Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Slúchadlá Snugs vám vďaka 3D skenovaniu padnú ako uliate

Slúchadlá Snugs vám vďaka 3D skenovaniu padnú ako uliate
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prebiehajúca výstava spotrebnej elektroniky CES Asia 2017, ktorá sa koná v čínskom Šanghaji, prilákala množstvo vystavovateľov z celého sveta. Patrí medzi nich aj britský výrobca slúchadiel Snugs Earphones. Ten sa pochválil slúchadlami do uší Snugs, ktoré sú vďaka technológiám 3D skenovania a tlače prispôsobené presne na mieru svojho nositeľa.

Slúchadlá do uší Snugs ponúkajú používateľom okrem vysokej kvality prehrávaného zvuku aj precízne vyhotovenie, ktoré je plne prispôsobené tvaru uší konkrétneho nositeľa. Slúchadlá tak pohodlne sedia aj počas aktívneho športovania a človek nemá pocit, žeby ho niekde tlačili.

Presný tvar je dosiahnutý prostredníctvom 3D skenovacieho zariadenia, ktoré zosníma uši používateľa a prevedie ich na digitálny model. Z neho sa potom vytlačia za pomoci 3D tlače a do dvoch týždňov ich má používateľ doma. Slúchadlá do uší Snugs sú vyrábané z medicínskeho silikónu a môžu byť v rozličných farbách.

Slúchadlá do uší Snugs sú vyrábané pomocou 3D skenovania a 3D tlače tak, aby dokonale kopírovali tvar uší nositeľa.

Keďže pre naskenovanie tvaru uší musí byť používateľ fyzicky prítomný, momentálne sú slúchadlá do uší Snugs k dispozícii vo Veľkej Británii, kde má spoločnosť kiosky v Londýne, či dokonca môže vyslať svojho zástupcu do kancelárie či domácnosti, aby mohol vykonať skenovanie. Výrobca dúfa, že svoje služby rozšíri aj do obchodných centier a väčších predajní aj mimo územia Veľkej Británie. Zatiaľ si ľudia môžu nechať urobiť odliatok formy svojich uší u ušného lekára, aby ho mohli zaslať pre výrobu slúchadiel.

Slúchadlá do uší Snugs sú už k dispozícii na objednanie na stránkach výrobcu za 199 libier, respektíve za 226,19 EUR.

Slúchadlá do uší Snugs sú vyrobené z medicínskeho silikónu a možu byť vytlačené v rozličných farbách.