Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nová rada zaujímavých doplnkov pre hernú konzolu Nintendo Switch

Nová rada zaujímavých doplnkov pre hernú konzolu Nintendo Switch
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nintendo Switch slúži používateľom ako hybridná prenosná a domáca herná konzola, pričom jej prevedenie povzbudzuje výrobcov rôzneho príslušenstva. Jedným z nich je aj spoločnosť Snakebyte, ktorá predstavila novú radu doplnkov. Tá pomáha zvýšiť výdrž batérie, nabíja ovládače Joy-Con, či spríjemní dlhé chvíle cestovania v automobile.

Hoci má herná konzola Nintendo Switch docela slušnú výdrž batérie, okolo troch alebo štyroch hodín, získať viacej herného času vôbec neznie ako zlý nápad. Príslušenstvo Snakebyte Power Pack pridáva batériu s kapacitou 7000 mAh, ktorá dopĺňa jestvujúcu internú batériu s kapacitou 4310 mAh. Tým sa výrazne natiahne doba používania hernej konzoly aj na dlhších cestách. Ako bonus získa používateľ aj masívny stojan.

Doplnok Snakebyte Power Pack pridá hernej konzole Nintendo Switch batériu s kapacitou 7000 mAh.

Spoločnosť Snakebyte tiež oznámila balíček Starter Kit Pro, ktorý obsahuje drobnosti pre lepšiu ochranu konzoly Switch, a ktoré uľahčujú jej prenášanie. Súprava je dodávaná spolu s puzdrom na prenášanie, ktoré pojme až 12 herných kazier, tvrdenú ochrannú fóliu na sklo displeja, utierku na čistenie, slúchadlá do uší, gumené kryty na ovládacie tlačidlá a silikónové úchyty pre diaľkové ovládače Joy-Con.

Súprava Snakebyte Starter Kit Pro obsahuje drobnosti pre ochranu hernej konzoly Nintendo Switch.

Ďalším zaujímavým príslušenstvom je Snakebyte Seat Mount, čo je vlastne špeciálny držiak pre hernú konzolu Nintendo Switch do automobilu. Držiak sa zozadu namontuje k opierke hlavy predného sedadla, vďaka čomu udržiava obrazovku v stabilnej polohe na úrovni očí pre skupinu používateľov na zadných sedadlách. Posledným doplnkom je Four Charge, ktorý slúži pre nabíjanie až štyroch ovládačov Joy-Con naraz.

Spoločnosť Snakebyte zatiaľ nezverejnila žiadne podrobnosti o cenách, no toto príslušenstvo si môžu návštevníci prebiehajúcej výstavy E3 pozrieť na vlastné oči. Predpokladaná dostupnosť je naplánovaná na letné mesiace.

Snakebyte Seat Mount je šikovný držiak pre hernú konzolu Nintendo Switch, ktorý udrží obrazovku vo výške očí hráčov na zadných sedadlách automobilu.