Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG predstavuje inteligentné spotrebiče kompatibilné s Google Home

LG predstavuje inteligentné spotrebiče kompatibilné s Google Home
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 5. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics predstavila na konferencii Google I/O rad inteligentných zariadení, ktoré sú plne kompatibilné s Google Assistant v zariadení Google Home a prinášajú špičkovú konektivitu a pohodlie do inteligentných domácností.

Služba bude spustená na produktoch z radu LG SIGNATURE, a to konkrétne na práčkach a sušičkách, chladničkách, rúrach, čističkách vzduchu, klimatizáciách a robotických vysávačoch.

„Naše partnerstvo so spoločnosťou Google dokazuje, ako ľahko možno ovládať chytré produkty LG pomocou priateľského a užívateľsky prívetivého zariadenia. Nemusíte byť raketovým inžinierom, aby ste navrhli svoju vlastnú chytrú domácnosť,“ hovorí Andrea De Sousa z pobočky LG a dodáva: „Tešíme sa na rozšírenie našej spolupráce so spoločnosťou Google a ďalšími inovátormi. Aj na takto dynamicky sa rozvíjajúcom trhu máme spoločný cieľ vytvoriť chytrú domácnosť dostupnú úplne pre všetkých.“

Pomocou zariadenia Google Home budú mať používatelia prístup ku všetkým funkciám služby Google Assistant na pripojených spotrebičoch. Používatelia napríklad môžu kontrolovať čas zostávajúci do vyprania bielizne, nechať pripraviť ľad v chytrých chladničkách LG alebo upravovať teplotu klimatizácie jednoduchými slovnými príkazmi odkiaľkoľvek v dosahu Google Home.

LG predstavuje inteligentné spotrebiče kompatibilné s Google Home

Pri predstavení služby na konferencii Google I/O spoločnosť napríklad demonštrovala, aké ľahké je pripojenie a používanie čističky vzduchu LG SIGNATURE pomocou Google Home. Jednoduchým hlasovým pokynom môžu užívatelia upraviť nastavenie a Google Assistant potom ponúka aktuálne údaje o kvalite vzduchu a slovne reaguje na zadané príkazy.

Domáce spotrebiče LG SIGNATURE budú prvé z portfólia spoločnosti, ktoré ponúknu plnú kompatibilitu so zariadením Google Home a softvérom Google Assistant. Tým plnia záväzok ponúkať inovácie kombinujúce špičkovú technológiu a dizajn svetovej úrovne s veľkým zmyslom pre detail tak, aby uspokojili aj toho najnáročnejšieho spotrebiteľa. Mimo to je možné prepojenie aj s ďalšími vybranými zariadeniami, ako je nový robotický vysávač LG Hom-Bot Turbo + alebo chytrá klimatizačná jednotka LG.

(Zdroj: Tlačová správa LG)