Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Odolná prenosná chladnička Venture chladí obsah až dva týždne

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 5. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť OtterBox predstavila novú prenosnú chladničku Venture, ktorá je svojim dizajnom a schopnosťami určená aj na dlhšie výlety do prírody. Jej odolné telo vydrží nielen nejaké tie nárazy a pády, no s použitím špeciálneho zámku by chladnička mala odolať aj zvedavému medveďovi. Uložené veci pritom dokáže udržať v chlade rovnako dlho, ako iné prémiové prenosné chladničky.

Základom každej dobrej chladničky je jej schopnosť udržať veci v chlade. Prenosná chladnička Venture je schopná splniť tento záväzok aj na dlhších expedíciách v prírode. Výrobca OtterBox tvrdí, že tento komfort chladenia na cestách zvládne Venture bez problémov udržať až po dobu dvoch týždňov. Prenosná chladnička bude k dispozícii v troch veľkostiach obsahu: 23,7 litrov, 42,6 litrov a 61,5 litrov.

Prenosná chladnička Venture je navrhnutá v odolnom dizajne a na prvý pohľad môže pripomínať akýsi kufrík s náradím. Výrobca testoval odolnosť proti pádom a nárazom z každej strany chladničky, či už bola prázdna, alebo plná. Dizajn dostal schválenie aj od asociácie Interargency Grizzly Bear Committee, pretože pri použití špeciálneho uzamykacieho systému OtterBox Locking Kit, ktorý sa predáva samostatne, dokáže prenosná chladnička Venture odolať aj pokusu o jej otvorenie medveďmi.

Spoločnosť OtterBox predstavila odolnú prenosnú chladničku Venture

Modulárny dizajn navyše umožňuje vybaviť chladničku širokou škálou príslušenstva, od malej jedálenskej dosky až po držiaky na poháre. Interiér chladničky sa dá rozdeliť pomocou vlastných deliacich dosiek. Veko sa pritom dá otvárať len jednou rukou a po otvorení drží svoju pozíciu. Súprava protišmykových gumových podložiek sa pre zmenu postará o to, aby sa prenosná chladnička nekĺzala po akomkoľvek povrchu.

Prenosná chladnička Venture sa bude predávať v troch veľkostiach: model Venture 25 s obsahom 23,7 litra bude stáť 249,99 dolárov, väčší model Venture 45 (42,6 litra) má cenovku 349,99 dolárov a najväčší model Venture 65 (61,5 litra) vás vyjde na 399,99 dolárov. Všetky modely budú dostupné v troch farebných prevedeniach.