Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Orange pridáva do ponuky nový štýlový set-top box

Orange pridáva do ponuky nový štýlový set-top box
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 4. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Orange k televízii na optike začal poskytovať nový set-top box v podobe kompaktného zariadenia, ktoré zaberie minimálny priestor a vďaka modernému dizajnu perfektne zapadne do každej obývačky či firemnej zasadačky.

Orange rozširuje ponuku zariadení k televízii na optike. Domácnosti aj firemní zákazníci tak pri novej aktivácii služby alebo pri navýšení existujúceho počtu set-top boxov od dnes dostanú nové zariadenie - Arris VIP 4302. V porovnaní so svojim predchodcom je technologicky vyspelejšie, prináša vyššiu spoľahlivosť a výrazne vyšší výkon. Okrem funkcionality vyniká aj moderným dizajnom.

Telekomunikačný operátor Orange začal poskytovať k televízii na optike nový set-top box Arris VIP 4302

Zákazníci si budú môcť set-top box štandardne prenajať za mesačný poplatok alebo zakúpiť za plnú cenu. Mesačný poplatok za prenájom zariadenia je 2 eurá, pri záujme o zakúpenie zariadenia, zákazník zaplatí plnú sumu 129 eur.

Arris VIP 4302 tak nahradí doteraz dostupné EVO set-top boxy, ktoré v ponuke Orangeu postupne končia. Orange tak chce svojim zákazníkom opäť skvalitniť zákaznícky zážitok zo sledovania televízie.

Nový set-top box Arris VIP 4302

Nový set-top box Arris VIP 4302

(Zdroj: Tlačová správa Orange)