Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Modulárna fľaša na nápoje so svetlom, hudobným prehrávačom a nabíjačkou

Modulárna fľaša na nápoje so svetlom, hudobným prehrávačom a nabíjačkou
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 3. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Japonskí vývojári zo spoločnosti Root sa rozhodli skombinovať viacero užitočných zariadení do takmer obyčajne fľaše na nápoje s názvom Playful Base. Tá tak môže slúžiť nielen na doplnenie tekutín, ale dokáže sa premeniť na lampáš v stane, prenosnú svietiacu baterku, hudobný prehrávač alebo malú nabíjačku pre vaše mobilné zariadenia.

Multifunkčný modulárny dizajn fľaše Playfull Base sa skladá zo základne, v ktorej je integrovaná LED baterka spolu s bezdrôtovým Bluetooth reproduktorom. Základňa môže fungovať samostatne alebo ju používateľ môže spojiť s ďalším modulom. Ten je kombináciou fľaše na nápoje s objemom 350 ml a lampášom, ktorý môže poskytnúť rôzne farby osvetlenia podľa toho, aká tekutina je naliata vo fľaši.

Modulárna fľaša na nápoje Playful Base

Základňa s reproduktorom a LED baterkou obsahuje vstavanú batériu s kapacitou 2000 mAh, ktorá poskytne výdrž pre až 10 hodín osvetlenia, 10 hodín prehrávania hudby alebo 6 hodín kombinácie osvetlenia a prehrávania hudby. K základni sa dá pridať ešte jeden modul, ktorý obsahuje záložnú batériu s kapacitou 6000 mAh. Tá môže uvedené časy poriadne predĺžiť, alebo ju používateľ môže využiť ako prenosnú nabíjačku s dvojicou USB portov pre svoje mobilné zariadenia.

Svetlo lampáša má farbu podľa nápoja vo fľaši Playful Base

Dizajn modulárnej fľaše Playful Base je v štíhlom valcovitom prevedení s priemerom 70 milimetrov. Vďaka tomu sa pohodlne zmestí aj do klasického držiaku na fľašu v batohu. Navyše je odolná voči striekajúcej vode a prachu s certifikáciou IP65.

Modulárna fľaša na nápoje Playful Base môže poskytnúť dostatok osvetlenia pri kempovaní v stane

Japonskí vývojári sa snažia získať dostatok finančných prostriedkov formou start-up kampane na portáli Kickstarter. K dispozícii je konfigurácia základne s reproduktorom a LED baterkou, spolu s veľkým lampášom / fľašou na nápoj a menším lampášom za zástavu v sume 88 EUR. Doplnenie konfigurácie o ďalší modul so záložnou batériou vyjde na 132 EUR. Obe ceny sú o 20 percent nižšie, ako bude plánovaná maloobchodná cena. V prípade úspechu kampane by sa tieto modulárne fľaše mali začať dodávať niekedy v júni.

Odnímateľná základna fľaše Playful Base má v sebe integrovanú LED baterku a bezdrôtový Bluetooth reproduktor