Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Mobilná aplikácia Beenode vyhľadá osobné veci za vás!

Mobilná aplikácia Beenode vyhľadá osobné veci za vás!
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
27. 2. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ako často sa vám stáva, že nemôžete nájsť svoj mobil, kľúče, či peňaženku? Týmto starostiam už odzvonilo! Predstavujeme vám "pomocníka" na vyhľadávanie osobných vecí. Toto rozmerovo malé zariadenie (iba vo forme prívesku) sa pripína na ľubovoľný osobný predmet s cieľom zabránenia jeho prípadnej strate.

Zariadenie pracuje na základe mobilnej aplikácie Beenode, vďaka ktorej je možné veľmi rýchlo vyhľadať každý stratený osobný predmet (vrátane telefónu či peňaženky). Účinnosť aplikácie vďaka Bluetooth prenosu funguje veľmi dobre kdekoľvek na svete.

Ako prvé, čo vás na tomto vyhľadávacom asistentovi osobných vecí prekvapí, sú veľmi malé rozmery prístroja vo forme prívesku. Základným jadrom mobilného zariadenia Beenode je špičková batéria CR2032 s dlhou životnosťou a licencovaná technológia iBeacon. Platforma mobilnej aplikácie je určená pre všetky Android a iOs operačné systémy (vývoj pre operačný systém Windows nie je zatiaľ plánovaný). Komunikácia prístroja prebieha prostredníctvom technológie Bluetooth Low Energy, ktorá využíva až o 50 krát menej energie ako je to v prípade doposiaľ využívaného klasického Bluetooth. Mechanizmus zariadenia pracuje bez GPS modulu, ale využíva GPS mobilného telefónu, ku ktorému je pripojené.

Mobilná aplikácia Beenode vyhľadá osobné veci za vás!

Pred čím uchráni?

 

Zariadenie s mobilnou aplikáciou Beenode sa osvedčí u každého, kto často stráca osobné predmety. S jeho pomocou si každý dokáže svoje osobné predmety lepšie a účinnejšie ochrániť pred samotnou stratou. Odteraz už budú v bezpečí predovšetkým mobilný telefón, kľúče od auta, kľúče od domu či bytu, cestný bicykel, kufor, lyže, ale dokonca aj strata peňaženky bude minulosťou.

Čo je to Beenode aplikácia?

 

Beenode aplikácia je prvá česká aplikácia, ktorá slúži na vyhľadávanie stratených osobných vecí. Prostredníctvom nej budete v spojení s Beenode "hľadačom" vecí do vzdialenosti až 50 metrov. Plusom aplikácie je aj nenáročné ovládanie a aj to, že je úplne zadarmo (bez nutnosti registrácie používateľa).

Ako funguje?

 

Pomocou samotnej aplikácie sa dá (pre)zvoniť "stratený predmet", ktorý práve hľadáte (rovnako je možné naopak pomocou tlačidla na zariadení (pre)zvoniť svoj mobilný telefón). V situáciách, že od prívesku a zariadenia sa budete nachádzať viac ako je uvádzaný dosah zariadenia, na mape zostane naposledy zaznamená poloha a čas stratenej veci.

Hlavné výhody Beenode vyhľadávača

 

Spomenúť treba napríklad účinné a jednoduché vyhľadanie predmetu v tesnej blízkosti majiteľa (napríklad často strácaného mobilného telefónu, peňaženky, kľúčov či ďalších osobných vecí). Ďalšou z výhod je zobrazenie polohy strateného predmetu v aplikácii, tlačidlo na "selfie" pre fotoaparát na mobilnom telefóne, použitie viacerých príveskov do jednej aplikácie či neobmedzené napojenie počtu zariadení na jeden mobilný telefón.

Opatrnosti a bezpečnosti nikdy nie je dosť, zvlášť ak sa bavíme o osobných veciach. Zabezpečovacie zariadenia a systémy pomocou mobilnej aplikácie sú neustále vo vývoji a deň čo deň napredujú. Už viac sa nebudete musieť báť ani vy, že stratíte niektorý zo svojich osobných a cenných predmetov. Vsaďte na Beenode, ako na účinného ochrancu svojich osobných vecí, aj vy!