Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Bezdrôtové reproduktory Sony EXTRA BASS chcú oživiť každú párty

Bezdrôtové reproduktory Sony EXTRA BASS chcú oživiť každú párty
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Štvorica Bluetooth bezdrôtových reproduktorov od Sony sa síce ukrýva pod značkou EXTRA BASS, no ich funkcie nie sú len o sýtych basoch. Tri z nich totiž poskytnú špeciálne svetelné efekty, podobné tým z diskotékových klubov.

Bezdrôtové reproduktory SRS-XB40, SRS-XB30 a SRS-XB20 s prenosovou technológiou Bluetooth a NFC dokážu oživiť prehrávanie hudby pomocou svetelných efektov s LED svetlami. Svetelná linka vytvára viacero farebných vzorov, od čisto bielej až po celofarebnú dúhu. Osvetlenie sa pritom dá zosynchronizovať s rytmom prehrávanej hudby.

Bezdrôtové Bluetooth reproduktory Sony SRS-XB40

Pre spustenie prehrávania, zapnutie či vypnutie osvetlenia z reproduktoru majú používatelia k dispozícii mobilnú aplikáciu Sony SongPal. Dá sa v nej ovládať až 10 reproduktorov, pričom sa dva môžu spárovať pre vytvorenie stereo ozvučenia. Aplikácia Fiestable je určená iba pre reproduktor SRS-XB40 a používateľovi poskytne možnosť sa vyblázniť ako DJ s nastavením prvkov osvetlenia, farieb a stroboskopických efektov.

Bezdrôtový Bluetooth reproduktor Sony SRS-XB10

Štvrtý reproduktor SRS-XB10 je najmenší z novej rodiny, no podľa Sony vôbec nezaostáva za ostatnými, čo sa týka hlasitosti prehrávania hudby. Hoci má kompaktnú veľkosť, jeho batéria poskytne výdrž až na 16 hodín prehrávania.

Všetky predstavené reproduktory sú odolné voči striekajúcej vode v kategórii IPX51 a tiež môžu byť použité pre hlasný odposluch hovoru z mobilného telefónu. Modely XB40, XB30 a XB10 pritom môžu byť postavené vo vodorovnej aj zvislej polohe.

Nové bezdrôtové reproduktory zo série Sony EXTRA BASS by mali byť dostupné na jar tohto roku, no informácie o cenách zatiaľ nie sú známe.

Spoločnosť Sony predstavila nové bezdrôtové Bluetooth reproduktory SRS-XB40, SRS-XB30, SRS-XB20 a SRS-XB10