Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Všestranné bezdrôtové reproduktory Creative Muvo 2 prinášajú nepretržitú zábavu

Autor:
Ľubo Straka
Zverejnené:
6. 12. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj malý reproduktor môže mať hlasný zvuk, používateľov sa o tom snaží presvedčiť mobilné zariadenie Creative Muvo 2. V prvom rade je to akoby predĺžená ruka smartfónu, tabletu či notebooku.

V tomto smere využíva technológiu Bluetooth. Ak by sa však jednému zo spomenutých zariadení minula batérie, spojenie sa preruší a prehrávaniu hudby je, pri väčšine týchto mini reproduktorov, koniec. Aj preto má Muvo 2, na rozdiel od iných, zabudovaný úplne nezávislý MP3 prehrávač.

Ten je schopný prehrávať hudbu z integrovaného microSD slotu s až 128 GB karty nepretržite až 10 hodín. Jednou z jeho najväčších predností je práve to, že má v sebe zvukový procesor a to výrobca Creative využil pre spojenie USB portu počítača a tohto multi-reproduktora. Z malého zariadenia sa tak razom stane externá zvuková karta, ovládateľná cez aplikáciu v operačnom systéme Windows, ale aj Mac. S inováciami to však ešte nekončí.

Bezdrôtové reproduktory Creative Muvo 2 a Muvo 2C

Ak by jeden reproduktor Muvo nestačil, vďaka technológii Wireless Link sa dajú spolu spárovať dva, čím sa vytvorí celkom zaujímavá stereo zostava. A nakoniec je tu cez Bluetooth aj funkcia, kedy sa reproduktor využije vďaka zabudovanému mikrofónu aj ako hands-free sada na hlasné telefonovanie.

Väčšinu týchto vlastností si pritom prináša aj menší brat s označením Creative Muvo 2C, ktorý sa zmestí dokonca do dlane. No v prvom rade obe zariadenia spája stupeň krytia IP66, čo znamená, že sú odolné voči vode. Nepretržitá zábava plná hudby tak môže bez problémov fungovať nielen na výletoch, ale aj pri bazéne.