Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Clair B: Prenosná čistička vzduchu so všestranným použitím

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 10. 2016
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výstava CEATEC pritiahla aj spoločnosť Clair, ktorá má za sebou úspešnú start-up kampaň pre inovatívnu kompaktnú čističku vzduchu s názvom Clair B. Svoj produkt sa výrobca rozhodol prezentovať aj návštevníkom výstavy. Čistička vzduchu sa môže pochváliť juhokórejskou patentovanou technológiou E2F filtra a plazma ionizátorom.

Čistička vzduchu Clair B si vďaka revolučným technológiám dokáže poradiť v boji proti znečistenému vzduchu, dymu, peľu, pachom, plesniam a iným škodlivým látkam a plynom v ovzduší okolo neho. Kombinácia E2F filtra a plazmového ionizátora si poradí so všetkými veľkosťami škodlivých častíc, ako aj s vírusmi a baktériami.

Na výstave CEATEC bola predstavená inovatívna prenosná čistička vzduchu Clair B

Výhodou technológie E2F filtra spolu s plazmovým ionizátorom je to, že zariadeniu umožňuje používať menej husté filtračné médium, ktoré však dokáže dosiahnuť rovnakú alebo dokonca vyššiu účinnosť, ako majú čističky vzduchu s konvenčnými HEPA filtrami. Navyše je výmena filtračného modulu jednoduchá, rýchla a intuitívna.

Čistička vzduchu Clair B má kompaktý a elegatný dizajn s použitím prémiových materiálov

Clair B je vybavený veľmi tichými ventilátormi, pričom vzduch dokáže filtrovať rýchlosťou 0,5 m3 za minútu. Vzhľadom na jeho kompaktnú veľkosť je uspokojujúci aj dosah čistenia v priestore 6 metrov štvorcových. Zariadenie je zaujímavé aj svojim dizajnovým prevedením a použitím prémiových materiálov.

Čistička vzduchu Clair B má vďaka svojim rozmerom a tvaru všestranné využitie

Kompaktná veľkosť a oválny tvar čističky vzduchu Clair B prináša široké možnosti jej praktického použitia. Či je to v domácnosti, kancelárii, hoteli alebo počas cestovania v aute (zmestí sa aj do držiaka pre nápoje) alebo v lietadle, Clair B môže byť užitočným spoločníkom takmer pri každej činnosti. Nabíjanie zabudovanej batérie je pritom vyriešené prostredníctvom USB portu.

Čistička vzduchu Clair B sa už začala predávať v USA, Európe, Taiwane a v Hong Kongu. Dostupná je v bielej alebo čiernej farbe za cenu 179,90 dolárov.

Čistička vzduchu Clair B je dodávaná v čiernej alebo bielej farbe