Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové slúchadlá radu "h.ear" a prehrávače Walkman

Nové slúchadlá radu "h.ear" a prehrávače Walkman
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 9. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Sony prichádza s prehrávačmi Walkman a so štýlovými slúchadlami radu „h.ear“ so špecifickou povrchovou úpravou a v širokej palete farieb, ktoré môžete skĺbiť so svojim vlastným osobitým štýlom. S týmito produktmi si budete môcť vychutnať svoju hudbu ako ešte nikdy predtým, pretože zvuk s vysokým rozlíšením vám priblíži vaše obľúbené melódie s takou vernosťou vzhľadom na pôvodný zámer umelca, akú ste doposiaľ nezažili.

Produkty z radu h.ear a Walkman NW-A25HN/NW-A27HN od Sony sú dostupné v hlbokých farebných odtieňoch – od oceľovo modrej, rumelkovo červenej, cez uhľovo čiernu, až po limetkovo žltú a vínovo ružovú pre každú typ osobnosti. Jednoduché línie slúchadiel zvýrazňujú nádherne lesklý dizajn, ktorý sa nesie v duchu pravidla „v jednoduchosti je krása“.

 

Slúchadlá s hlavovým mostom „h.ear on“ prekypujú štýlom, pretože sa v nich spája odvážne jednoduchá povrchová úprava s pohodlnosťou používania. Nielenže sú kompatibilné so zvukom vo vysokom rozlíšení a majú presné basové odozvy, ale disponujú aj 40 mm budiacimi jednotkami typu HD, ktoré reprodukujú zvuk až do frekvencie 60 kHz, zatiaľ čo ich ľahké hlasové cievky CCAW zaistia vysoko lineárnu odozvu pri zvukoch vo vysokých polohách.

Membrány slúchadiel dostali titánový povlak, aby sa minimalizovali nežiaduce vibrácie, pre absolútne čistý zvukový zážitok. Ak by ste si chceli vziať slúchadlá so sebou na cesty, vďaka skladaciemu mechanizmu a farebne zladenému, odpojiteľnému káblu môžete slúchadlá „h.ear on“ bezpečne uložiť v praktickej kapsičke na prenášanie, ktorá je súčasťou balenia.

Slúchadlá „h.ear in NC“ sú skvelým príkladom praktického dizajnu a kultovej estetiky. Vďaka úplne novým 9 mm budiacim jednotkám s vysokou citlivosťou, ktoré vyvinula spoločnosť Sony, dokážu tieto uzučké a kompaktné slúchadlá do uší reprodukovať frekvencie až do 40 kHz, výsledkom čoho sú tie najlahodnejšie a najčistejšie zvuky vo vysokom rozlíšení.

Aby vám zaistili pohlcujúci hudobný zážitok aj na tých najhlučnejších miestach, kompaktné slúchadlá do uší majú zabudovanú najmodernejšiu technológiu s duálnym hlukovým senzorom poháňanú akumulátormi, ako aj inteligentné technológie na automatické potláčanie okolitého hluku (Automatic AI Noise Cancelling), ktoré dokážu filtrovať všetok nežiaduci šum až 16 hodín.

Vďaka týmto vlastnostiam sú slúchadlá prvými slúchadlami do uší na svete s technológiou digitálneho potláčania zvukov okolia a podporou zvuku vo vysokom rozlíšení. Ak sa vám vybije vstavaná lítium-iónová batéria, môžete ju jednoducho dobiť pomocou mikro USB kábla aj počas vášho akustického dobrodružstva – a to pri neprerušenom potláčaní rušivých zvukov okolia.

Nový hudobný prehrávač Walkman NW-A25HN/NW-A27HN pokračuje v stopách štandardu, ktorý priniesol Walkman NWZ-A15, a zahŕňa nielen všetko, čo v súčasnosti očakávate od špičkového zariadenia s podporou zvuku vo vysokom rozlíšení, ale aj oveľa viac.

So slúchadlami s funkciou digitálneho potláčania okolitého hluku („Digital Noise Cancelling“) a podporou zvuku vo vysokom rozlíšení, ktoré boli vyrobené špeciálne pre tento Walkman s podporou audio signálu vo vysokom rozlíšení, vám už nezostáva nič iné, len si vychutnávať melódie bez rušivých zvukov okolia.

Vylepšený plne digitálny zosilňovač Sony S-Master HXTM je zárukou toho, že reprodukované zvuky budú jemnejšie a dynamickejšie ako kedykoľvek predtým. Unikátna technológia DSEE HXTM od Sony navyše vylepšuje vaše komprimované hudobné súbory vo formáte MP3 tak, že výsledný zvuk je takmer na úrovni kvality zvuku s vysokým rozlíšením.

Vysoko kvalitný zážitok z bezdrôtového počúvania nahrávok zaisťuje aj nová technológia LDAC od Sony, vďaka ktorej si môžete vychutnávať vysoko kvalitný bezdrôtový prenos zvuku pomocou technológie Bluetooth®. Vzhľadom na trojnásobný objem prenesených dát poskytuje LDAC kvalitnejší zážitok z akejkoľvek hudby prenášanej bezdrôtovo.

Hudobné prehrávače disponujú nielen interným úložiskom s kapacitou 16 GB (NW-A25HN) alebo 64 GB (NW-A27HN), ale aj slotom microSD, vďaka ktorému môžete pamäť svojho zariadenia rozšíriť a vychutnať si ešte viac obľúbených melódií z rozsiahlych knižníc zvukových nahrávok s vysokým rozlíšením. 50-hodinová výdrž batérie vám zasa umožní počúvať hudbu bez toho, aby ste potrebovali zariadenie často dobíjať.

Nový rad slúchadiel h.ear a hudobných prehrávačov Walkman NW-A25HN/NW-A27HN bude dostupný v Európe od októbra 2015.

(Zdroj: Tlačová správa Sony)