Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

NAY: Mini epilátor s čistiacou kefou Braun Face SE 810

Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
9. 7. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hladká a rozjasnená tvár je snom nejednej ženy. Avšak upchaté póry, šupinatá pleť a vyrastajúce chĺpky nad hornou perou, alebo koreňom nosa, dokážu tento sen rýchlo rozptýliť. Spoločnosť Braun preto vyvinula zariadenie 2v1 - Braun Face SE 810. Epilátor na tvár, s čistiacou kefkou, určený pre presnú epiláciu a hĺbkové čistenie pleti.

Balenie mini epilátora je prehľadné a dokonca aj priehľadné. Na úvod určite neprehliadnete návody. Samotné balenie zariadenia tvorí hlavica, čistiaca kefka, vrchný koniec epilátora, ktorý ho chráni, no a samozrejme aj samotný epilátor.

Tvárový prístroj má ergonomickú rukoväť a úzku hlavu epilátora pre presné epilovanie chĺpkov na čele, obočí, nad hornou perou, na brade alebo krku. V hlave zariadenia sa nachádza až 10 mikro otvorov, ktoré ako pinzety, dokážu zachytiť i mimoriadne jemné chĺpky s veľkosťou 0,02 mm, čo nezvládne ani profesionálne odstraňovanie chĺpkov voskom.

Na rozdiel od manuálneho vytrhávania je epilátor niekoľkonásobne rýchlejší, keďže vyvinie až 200 rotačných pohybov za sekundu. Rýchle odstránenie chĺpku je preto i menej bolestivé. Smer vytrhávania sa pritom môže nastaviť aj opačne.

Mini epilátor slúži po zmene násadca aj ako čistiaca tvárová kefka, určená na odstránenie nečistôt, make-upu a šupín. Rotujúca kefka pokožku jemne obrusuje, čím odstraňuje odumreté čiastočky kože a nečistoty. Čistiaca kefka tak dokáže nahradiť chemické peelingové prípravky, na ktoré citlivá pokožka často reaguje začervenaním.

Mini epilátor je navyše aj vodotesný, a preto je ho možné používať nielen nasucho, ale i v sprche, pod tečúcou vodou. Hĺbkové čistenie pleti kefkou je možné vykonávať aj s obľúbenými kozmetickými prípravkami a je vhodné i pre citlivú pleť. Prístroj je kompatibilný aj s ďalšími dokúpiteľnými kefkovými násadcami, určenými pre rôzne druhy čistenia.

Braun Face SE 810 funguje na klasické tužkové batérie, s označením AA. Nevyžaduje žiadnu mimoriadnu údržbu, okrem jednoduchého opláchnutia pod vodou, aby sa z pinzety alebo kefky odstránili nečistoty. Mini epilátor by preto nemal chýbať v kúpeľni žiadnej ženy, ktorá dbá o zdravie svojej pleti.

(Toto produktové video vzniklo v spolupráci s NAY Elektrodom a produkt si môžete zakúpiť tu.)