Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Moment: Puzdro s externým objektívom pre iPhone

Moment: Puzdro s externým objektívom pre iPhone
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 2. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Moment Case prichádza s cieľom premeniť iPhone 6 na ešte lepší fotoaparát a to aj vďaka jeho prevedeniu, jedná sa totiž o tenké a ľahké puzdro vyrobené z polykarbonátu, na ktoré sa namontuje samotný vymeniteľný objektív. Puzdro môže byť celé čierne alebo v kombinácii čiernej a bielej farby.

V hornej časti puzdra Moment Case sa nachádza tlačidlo spúšte, ktoré ponúka tradičnejšie fotografovanie aké je možné u digitálnych zrkadloviek. Spúšť má dva režimy, pri polovičnom stlačení sa zaostruje a pri plnom stlačení a držaní tlačidla sa aktivuje sériové snímanie. Spúšť je napájaná gombíkovou batériou a so smartfónom komunikuje prostredníctvom Bluetooth pripojenia.

Moment Case

Želaný záber sa pred odfotením dá aj jemne svetelne doladiť na dotykovej obrazovke prostredníctvom aplikácie. Tá ponúka aj ďalšie funkcie a používateľ si v nej môže uložiť aj vlastné predvolené nastavenia.

Objektív je odolný a môže tak zostať namontovaný na puzdre Moment Case aj keď sa nefotí. Používateľ ho má tak neustále k dispozícii. Pre pohodlné nosenie je puzdro vybavené zosilnenou hliníkovou tyčou, určenou na pripevnenie remienka.