Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Creative: Prevodník a zosilňovač Sound Blaster X7

Creative: Prevodník a zosilňovač Sound Blaster X7
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
29. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Creative uviedla dva modely zariadenia Sound Blaster X7, ktoré predstavujú USB DAC prevodník, výkonný audio zosilňovač s nízko latentným Bluetooth pripojením a Dolby Digital dekodérom.

Sound Blaster X7 je prevažne určený pre profesionálnych hráčov a audio nadšencov, ktorým toto zariadenie so zaujímavým ihlanovitým dizajnom ponúka kvalitný zvuk spracovaný 24-bitovým multi-jadrovým DSP procesorom SB-Axx1. Ten funguje okrem spracovania hlasu a zvuku aj ako Dolby Digital 5.1 dekodér. Procesor obsahuje EMU32 zbernicu, ktorá je schopná spracovávať až 32 súbežných audio vstupov alebo výstupov.

Audio čip v zariadení Sound Blaster X7 pomáha dosiahnuť prehrávanie zvuku vo vysokom rozlíšení až 24-bit pri 192 kHz pre konfigurácie od stereo až po 5.1 zvukové systémy. DAC prevodník dopĺňa aj vstavaný 100W zosilňovač.

Vylepšený nový luxusnejší model Sound Blaster X7 sa líši nielen svojou perleťovou farbou, ale pridáva aj 144W napájací adaptér, ktorý je schopný dodať výkon až 100W pre pasívne reproduktory. Okrem toho sa môže pochváliť aj zosilňovačom pre slúchadlá s výstupnou impedanciou 1 ohm.