Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS Samsung: Zmena na pozícii prezidenta spoločnosti

TS Samsung: Zmena na pozícii prezidenta spoločnosti
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 1. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hun Lee sa stal prezidentom spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak s platnosťou od 1. januára 2015. Bude zodpovedný za riadenie aktivít spoločnosti Samsung Electronics na českom a slovenskom trhu.

Hun Lee (43) pracuje v spoločnosti Samsung Electronics od roku 2002 na manažérskych pozíciách v oblasti obchodu a marketingu, naposledy ako riaditeľ marketingu pre Európu v rámci divízie Visual Display. V kórejskej centrále spoločnosti bol okrem iného zodpovedný za obchodné a marketingové aktivity pre oblasť Európy. Predtým šesť rokov pôsobil v európskej centrále ako marketingový riaditeľ pre Európu.

„Rok 2015 bude významným míľnikom pre Samsung Electronics Czech and Slovak. Pred desiatimi rokmi prišla značka Samsung oficiálne do Českej republiky a pred piatimi rokmi bola založená pobočka pre Česko a Slovensko. Verím, že zužitkujem a budem ďalej rozvíjať svoje skúsenosti z riadenia strategických procesov spoločnosti,“ povedal pri príležitosti svojho vymenovania Hun Lee, nový prezident spoločnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Hun Lee sa narodil v roku 1971. Vyštudoval politické vedy a diplomaciu na univerzite Yonsei v Kórei a je držiteľom titulu MBA v odbore marketing a stratégia, ktorý získal na Fuqua School na Duke University v Spojených štátoch amerických.

Hun je ženatý, má dve dcéry. Vo svojom voľnom čase sa okrem rodiny rád venuje športu - najmä golfu, lyžovania a tenisu.

(Zdroj: TS Samsung)