Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TS: Samsung radí - darujte na Vianoce Galaxy Tab S

TS: Samsung radí - darujte na Vianoce Galaxy Tab S
Autor:
Alžbeta Harry Gavendová
Zverejnené:
21. 11. 2014
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prvé vianočné reklamy nás už začínajú bombardovať z každej strany, čo nám pripomína, že Vianoce sa nezadržateľne blížia. Urobte radosť svojim najbližším tohtoročnou tabletovou novinkou – Samsung GALAXY Tab S s uhlopriečkami 8,4 alebo 10,5 palcov. Je to doposiaľ najtenší a najľahší tablet v portfóliu spoločnosti Samsung.

Jeho špičkový WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED displej poskytuje viac než 90 % farebného pokrytia Adobe RGB, takže zobrazuje viac farieb než kedykoľvek predtým. Súčasne má nadštandardný kontrastný pomer 100 000:1, ktorý dodáva hlbší a realistickejší obraz vďaka ešte tmavšej čiernej a žiarivejšej bielej. Technológia Adaptive Display zaisťuje najlepší vizuálny zážitok kdekoľvek a kedykoľvek pomocou chytrého nastavenia gama, sýtosti a ostrosti na základe zobrazenej aplikácie, teploty farieb okolitého prostredia a okolitého osvetlenia. Prednastavené profesionálne režimy AMOLED Kino a AMOLED Fotografia vám ďalej umožňujú manuálne upraviť nastavenie zobrazenia, čím docielite svetlé, dynamické výsledky ako pre video, tak pre fotografie. Obrazovka je zároveň výrazne viditeľnejšia aj za jasného slnečného svetla.

Modely GALAXY Tab S majú elegantný profil s hrúbkou 6,6 mm a vážia iba 294 g (8,4 palcov), resp. 465 g (10,5 palcov)*, takže sú ľahké a jednoducho sa prenášajú. Vďaka dlhšej výdrži batérie v režime pre maximálnu úsporu energie si môžete s GALAXY Tab S užiť hodiny zábavy bez toho, aby ste sa museli starať o dobíjanie.
* Hmotnosť zariadení je meraná u GALAXY Tab S 8,4 palcov a 10,5 palcov vo verzii Wi-Fi.

Štýlové a praktické doplnky
Ak chcete tento vianočný darček ešte vyšperkovať, môžete ho vybaviť niekoľkými módnymi a praktickými doplnkami. Polohovacie puzdro Book Cover sa prispôsobí trom rôznym uhlom pohľadu, takže umožňuje zaujať čo najpohodlnejšiu pozíciu pri sledovaní videa, čítaní alebo písaní. Ak hľadáte rovnakú ochranu zariadenia ako v prípade puzdra Book Cover, ale chcete štíhlejšie prevedenie, ponúka Samsung puzdro Simple, ktoré tabletu perfektne padne a je predovšetkým veľmi ľahké. Špeciálne pre GALAXY Tab S je tiež navrhnuté nové, ergonomicky tvarované puzdro s ultratenkou Bluetooth klávesnicou. Pre lepšiu ochranu je uchytená prackou.

Samsung GALAXY Tab S ponúka bezkonkurenčný rad vylepšených funkcií produktivity a zabezpečenia, ktoré vám poskytujú možnosť robiť viac vecí naraz ľahko a bezpečne. Kdekoľvek doma tak môžete volať a prijímať hovory zo svojho telefónu priamo cez GALAXY Tab S bez ohľadu na to, kde sa váš smartfón s aktivovanou funkciou Presmerovania hovorov cez SideSync 3.0 presne nachádza.

Zároveň umožňuje skutočný multitasking, takže je možné surfovať na webe, sledovať videá, zdielať obsah a súčasne telefonovať bez toho, aby bolo nutné niektorú činnosť ukončiť. Prostredníctvom Quick Connect tablet rýchlo nájde okolité zariadenie a prepojí sa s ním, čo je ideálne pre jednoduché zdieľanie obsahu. Tieto funkcie sú k dispozícii v oboch verziách Wi-Fi aj LTE.

Medzi ďalšie užitočné funkcie patrí aj režim Viac užívateľov, ktorý umožňuje vytvárať si vlastný osobný optimalizovaný profil, alebo tiež bezpečný a pohodlný prístup cez zabudovanú čítačku odtlačkov prstov a špeciálne navrhnutý režim Kids s vlastným rozhraním a aplikáciami prispôsobenými pre deti.

Samsung GALAXY Tab S je dostupný v rôznych verziách podľa možnosti pripojenia – WiFi alebo WiFi/LTE – s kapacitou 16 GB a možnosťou rozšírenia prostredníctvom MicroSD až do 128 GB. Pre svojich najbližších si môžete vybrať medzi modelmi 10,5 palcov a 8,4 palcov v bronzovej alebo bielej farbe. Predáva sa za odporúčané maloobchodné ceny:

Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi - 429 € s DPH
Samsung GALAXY Tab S 8.4 WiFi/LTE a Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi - 529 € s DPH
Samsung GALAXY Tab S 10.5 WiFi/LTE - 629 € s DPH

(Zdroj: TS Samsung)