Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Technológie pre šport dostanú na CES 2018 vlastnú sekciu

Technológie pre šport dostanú na CES 2018 vlastnú sekciu
Autor:
Zuzana S. Wenzlová
Zverejnené:
16. 11. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Svetová výstava CES je ideálnym miestom pre neustále napredovanie športových technológií. Spája športovcov, športové tímy, médiá a spoločnosti, ktoré sa venujú vývoju technológií v športe. Práve preto sa organizátori rozhodli venovať zvýšenú pozornosť aj športovej sekcii – pomenovali ju CES Sports Zone.

Turner Sports, divízia spoločnosti Turner, sa stala hlavným partnerom sekcie CES Sports Zone a zároveň lídrom v oblasti dodávok prémiového športového obsahu na všetkých multimediálnych obrazovkách. 

"Sme nadšení, že môžeme predstaviť novú CES Sports Zone. CES sa dotýka každého odvetvia, ktoré predstavuje globálne technologické inovácie. Ich vývoj a športové technológie sú teraz hlavnou oblasťou nášho zamerania", povedal Gary Shapiro, prezident a generálny riaditeľ CTA.

Dodal, že CES Sports Zone vníma tento vzrušujúci vzťah medzi športom a technológiou ako spojenie kľúčových hráčov oboch strán, aby ukázali svetu, ako sa technológia mení od individuálneho výkonu až po zážitok fanúšikov

sport, ces, las vega, cta, consumer, futbal, hockey, sport zone, NBA

CES Sports Zone bude špeciálnou kombináciou výstavy, názorných ukážok a odborných programov. Počas 4 dní prídu toto podujatie podporiť také hviezdy športu ako Shaquille O'Neal, Charles Barkley, Joe Montana, či Michael Phelps. Nebudú chýbať ani poprední obchodní manažéri významných športových líg, investori a ďalšie osobnosti športu, ktorí majú niečo spoločné s oblasťou podnikania v športe.

"Sme hrdí na to, že sme na čele inovácií v priemysle športových médií a CES predstavuje obrovskú príležitosť predstaviť naše myšlienkové pochody, produkty a schopnosti v tomto podnikaní“, uviedol Lenny Daniels, prezident, Turner Sports. Ďalej dodáva: "Tešíme sa na ďalšie rozšírenie nášho zastúpenia na tohtoročnom podujatí práve vďaka vytvoreniu CES Sports Zone a jeho celkovému záväzku podporovať konvergenciu športu a technológie."

sport, ces, las vega, cta, consumer, futbal, hockey, sport zone, NBA

Sports Innovation Lab (SIL), je taktiež podporovateľ partnerstva s CTA a CES Sports Zone. Ide o spoločnosť zameranú na prieskum trhu pre oblasť športových technológií, ktorá prináša poznatky a analýzu prostredníctvom inovatívnej softvérovej platformy. Korporáciu SIL vedie bývalý hráč NFL, Isaiah Kacyvenski, Olympijská zlatá medailistka, Angela Ruggiero a bývalá viceprezidentka pre výskum Forrester Research, Joshua Walker.

"Príležitosť koprodukovať sekciu Innovation Sports Track na CESe je jedinečná a máme pocit, že sme boli vybraní ako dôveryhodný partner, "tvrdí výkonný riaditeľ divízie Sports Innovation Lab Isaiah Kacyvenski. Ako ďalej uviedol: "Sport Innovation Lab a CTA sú hrdí na zvyšovanie povedomia o inovatívnych športových technológiách, produktoch a myšlienkach lídrov a sú úspešní aj v nadväzovaní dialógov v odvetví športu."