Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Na bežeckých topánkach Adidas UltraBoost nenájdete žiadne šnúrky

Na bežeckých topánkach Adidas UltraBoost nenájdete žiadne šnúrky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
7. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Adidas je známa tým, že v rámci dizajnu športovej obuvi skúša rôzne unikátne materiály, ako sú napríklad biologicky rozložiteľné tkaniny. Tentoraz sa návrhári z Adidasu pochválili novým výtvorom v podobe bežeckých topánok UltraBoost Laceless. Už názov napovedá, že bežec sa konečne nemusí trápiť so správnym utiahnutím šnúrok alebo s ich rozviazaním, pretože ich topánky nemajú.

Bežecké topánky UltraBoost Laceless sú vyrobené z tkaných materiálov Primeknit, ktoré spoločnosť Adidas používa vo svojich najvyšších modeloch športovej obuvi. Nový dizajn topánok vďaka odstráneniu šnúrok pritom vyzerá čistejšie, čo by mohlo byť ťahákom pre módnejšie zameraných spotrebiteľov.

Spoločnosť Adidas predstavila bežecké topánky UltraBoost Laceless, ktoré nemajú žiadne šnúrky.

Podľa vyjadrenia spoločnosti Adidas, nové bežecké topánky UltraBoost Laceless boli vytvorené na základe technológie sledovania pohybu. Tým sa zabezpečila rovnaká podpora a funkčnosť ako pri klasickej športovej obuvi so šnúrkami. Elastická horná časť by mala obopnúť obrys nohy nositeľa a topánky by mali byť pohodlné a prispôsobivé akémukoľvek používateľovi. Dizajnéri pritom zmenili architektúru tkaných materiálov Primekit, aby boli viac podporujúce a kompresívne.

Nové bežecké topánky Adidas UltraBoost Laceless boli vytvorené na základe technológie sledovania pohybu.

Na rozdiel od niektorých predchádzajúcich výtvorov značky Adidas, nové bežecké topánky UltraBoost Laceless nebudú ponúkané v limitovanej edícii a spotrebitelia nemusia tak bojovať o posledné kusy. UltraBoost Laceless sú totiž už k dispozícii na predaj v západnej Európe za celkom prijateľnú cenu 200 EUR.

Bežecké topánky Adidas UltraBoost Laceless sú vyrobené z tkaných materiálov Primeknit.