Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Garmin to odpálil s novým zariadením Approach G30 pre hráčov golfu

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
24. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Golfisti majú dnes k dispozícii množstvo užitočných zariadení, ktoré im pomáhajú vylepšiť ich hru. Najnovším prírastkom v tejto oblasti je rad vreckových zariadení Approach G30 od spoločnosti Garmin, ktoré majú vstavaný GPS modul, a ktoré môžu hráčom pomôcť vylepšiť priebeh hry a ich štatistiky.

Malé zariadenie je vybavené 2,3 palcovým farebným displejom, ktorý by mal byť dobre čitateľný aj na priamom slnku. Vďaka zabudovanému GPS modulu vie Garmin Approach G30 zistiť vzdialenosť od jamky či ponúkne iné funkcie spojené s hrou na trávniku. Predinštalovaných je až 40 000 dráh a hráči získajú doživotnú aktualizáciu máp.

Spoločnosť Garmin predstavila nové zariadenie Approach G30, ktoré je učrené pre hráčov golfu

Approach G30 dokáže tiež sledovať dosiahnuté skóre pre až štyroch hráčov, ktoré sa ukladá do štatistík. Sleduje odpaly na hracej dráhe, ako aj spôsoby úderov, či sa hráčovi podarili tak ako mali, alebo nie a mal by svoju hru vylepšiť. Pri dlhodobejšom používaní si zo značného množstva dát z pravidelných hier na golfovom ihrisku vie používateľ skontrolovať svoje výkony na špecifických jamkách v priebehu času. Vie si tak porovnať svoj výkon a pokúsiť sa zlepšiť svoju hru pri mimoriadne ťažkých jamkách.

Zariadenie Garmin Approach G30 dokáže vďaka zabudovanému modulu napríklad zobraziť vzdialenosť ku jamke

Zariadenie Garmin Approach G30 by sa malo dať namontovať prakticky kamkoľvek, či už na opasok alebo golfový vak. Okrem športových funkcií mu nechýba ani funkcia oznámení o prijatých správach alebo hovoroch s prepojeného smartfónu. Zariadenie je kompatibilné s analyzátorom Garmin TruSwing a tiež spolupracuje s mobilnou aplikáciou Garmin Connect pre systémy Android a iOS.

Golfista si cez zariadenie Garmin Approach môže porovnať svoje výkony a vylepšiť tak svoju hru na ihrisku

Výdrž batérie na jedno nabitie je udávaná na 15 hodín a Garmin sa poistil aj certifikátom IPX7, vďaka čomu si Approach G30 poradí bez problémov aj so striekajúcou vodou, napríklad aj v sprche. Zariadenie Garmin Approach G30 je už teraz k dispozícii za cenu 249,99 dolárov.