Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zámok Prodigy zabezpečí domov s profesionálnou technológiou aj bez kľúča

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 1. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

O zabezpečenie vchodových dverí v dome či byte by sa mohol postarať nový zámok Prodigy Smart Lock, ktorý na výstave CES 2018 predstavila spoločnosť TownSteel. Inovatívny zámok bez kľúča kombinuje inteligentné domáce zariadenie s vysokou odolnosťou a bezpečnosťou v komerčnom meradle.

Zámok Prodigy Smart Lock poskytuje pohodlné riešenie pre domácu bezpečnosť prostredníctvom technológie, ktorá je k dispozícii veľkým vojenským či zdravotníckym zariadeniam. Zámok disponuje mimoriadnou odolnosťou a životnosťou spolu s prepojeným systémom dvojitého uzamykania.

Odolný inteligentný zámok Prodigy Smart Lock od spoločnosti TownSteel.

Toto inteligentné riešenie umožňuje majiteľom domov zamknúť alebo odomknúť vstupné dvere odkiaľkoľvek na svete. Majiteľ tiež prijíma upozornenia o časoch autorizovaných vstupov do objektu od členov rodiny a priateľov. Vďaka odolnému dizajnu má systém jedinečný hardvér, ktorý zaisťuje zablokovanie západky aj kľučky. Tieto robustné mechanizmy boli pritom testované až v 650 000 cykloch, čo je päťkrát viac, ako zvládne odolať štandardný obytný zámok.

Odolný inteligentný zámok Prodigy Smart Lock od spoločnosti TownSteel.

Ďalšou kľúčovou funkciou zámku Prodigy Smart Lock je jeho schopnosť ovládania pomocou smartfónu cez zašifrované a zabezpečené Wi-Fi pripojenie cez prenosovú bránu, ktorá je jeho súčasťou. Samozrejme pre núdzové prípady je tu možnosť obídenia systému a otvorenia zámku klasickým záložným kľúčom. Zámok by sa bez nejakých modifikácií mal dať osadiť do väčšiny vchodových dverí.

Spoločnosť TownSteel v súčasnej dobe prijíma predbežné objednávky a zámok Prodigy Smart Lock ponúka za cenu 299 dolárov bez dane. Zatiaľ nie je známe, kedy začne s ich distribúciou.

Odolný inteligentný zámok Prodigy Smart Lock od spoločnosti TownSteel.