Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Balík služieb Love prináša všetko, čo pre svoju domácnosť potrebujete

Balík služieb Love prináša všetko, čo pre svoju domácnosť potrebujete
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Nekonečné volania, dvojnásobný objem mobilných dát, rýchly pevný internet a digitálna televízia v jednom balíku spolu s množstvom ďalších výhod vrátane dotácií na zariadenia až do výšky 540 eur, či možnosti dokúpiť ďalšie hlasové paušály za zvýhodnenú cenu.

To je nová ponuka Orangeu s vopred nakombinovanými balíkmi mobilných a pevných služieb, s ktorou zákazníci od 22. septembra 2017 získajú všetky služby, ktoré rodiny potrebujú. Mať služby pre celú rodinu od jedného operátora v jednom balíku sa tak skutočne oplatí.

Orange pokračuje v napĺňaní svojho prísľubu prinášať zákazníkom v digitálnej dobe užitočné a relevantné služby, ktoré im uľahčujú život.Balík služieb Love, ktorý Orange zaraďuje do svojej ponuky od 22. septembra, obsahuje hlasový paušál s nekonečnými volaniami na Slovensku a do celej EÚ, pevný internet a modernú digitálnu televíziu. Spolu s balíkom služieb zákazníci získajú aj množstvo ďalších výhod, ktoré im komunikáciu a zábavu v rodine ešte viac zvýhodnia a navyše im prinesú dodatočnú hodnotu.

„Zákazníci už nemusia byť expertmi na telekomunikačné technológie, aby si dokázali pre svoju domácnosť vybrať to najlepšie riešenie. S novou ponukouLoveim podávame pomocnú ruku pri výbere toho najvhodnejšieho riešenia a v neposlednom rade šetríme ich čas a peniaze,“ hovorí Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka Orangeu.

Jedinečná konvergentná ponuka

 

Balíky Love s vopred nakombinovanými mobilnými a fixnými službami sú na Slovensku jedinečnou ponukou. Tá je rozdelená na tri úrovne Premium, Optimal a Basic, ktoré sa líšia rýchlosťou internetu a digitálnou TV. V závislosti od dostupnosti technológie na zvolenej adrese poskytujú zákazníkom riešenia na optike alebo fixné LTE pripojenie v 4G sieti. V prípade optiky môžu zákazníci voliť buď balíky s optickou televíziou alebo bez nej.Každý z balíkov Love obsahuje hlasový paušál s nekonečnými volaniami do všetkých sietí na Slovensku a v rámci EÚ, 500 voľných minút pre volania zo Slovenska do krajín EÚ, USA a Kanady a neobmedzené SMS. Hlasový paušál v rámci Love ponúka až 4 GB dát využiteľných na Slovensku aj v EÚ namiesto pôvodných 2 GB, ktoré bežne obsahuje, keď si ho zákazník zakúpi samostatne.

Mať všetko od jedného prináša dodatočné benefity

 

Volania, pevný internet a TV pre domácnosť pohodlne bez starostí od jedného operátora je len jednou z výhod, ktoré zákazníkom prináša ponuka Love a uľahčuje im tak život. Všetky služby pre rodinu dostanú zákazníci vo vopred nakombinovanom balíku, faktúry im prídu v jednej obálke a v prípade potreby sa môžu obrátiť na jedno kontaktné miesto.

Ku ktorémukoľvek balíku Love si zákazník môže zobrať tri ďalšie hlasové paušály. Má možnosť si vybrať z dvoch programov v cene 25 eur alebo 8 eur. V prvom prípade zákazník získa paušál s nekonečnými volaniami, správami a 4 GB dát a v druhom prípade 100 voľných minút, 100 SMS a 100 MB využiteľných v rámci SR a v rámci EÚ. Zvoliť si môže ich ľubovoľnú kombináciu. Automatickou samozrejmosťou je možnosť založiť si svoju skupinu Navzájom zadarmo pre každé telefónnečíslo v rodine s balíkom služieb Love, pričom zákazníci túto možnosť získavajú už aj pri 8 eurovom paušále.

Bezkonkurenčnou výhodou balíkov Love je dotácia na zariadenia. Tú dostane každý zákazník, a to až v štvornásobnej výške mesačného poplatku, na ktorý sa s balíkom Love, vrátane dodatočných hlasových paušálov, zaviaže počas 24 mesiacov. Dotácia na zariadenia pre celú rodinu pritom môže dosiahnuť až 540 eur.

Dostupné takmer na celom Slovensku

 

Love prináša do ponuky Orangeu a na Slovensko najnovšie trendy v sektore, ktoré charakterizuje združovanie mobilných a fixných služieb. Prechod k vopred nakombinovaným ponukám umožnil technologický vývoj, najmä v oblasti vysokorýchlostného pevného internetového pripojenia. Optické pripojenie do internetu by malo na konci roka 2018 cez sieť Orangeu využívať približne 42 percent populácie a prístup k pevnému vysokorýchlostnému 4G internetu by v budúcom roku malo mať až 98 percent obyvateľov Slovenska.

„Našim zákazníkom chceme ponúknuť služby najvyššej kvality, ktoré pokryjú komunikačné potreby celej rodiny. Preto sme sa rozhodli, že kombinované balíky Love budú môcť využívať zákazníci s prístupom na optiku a v pokrytí 4G. Sme veľmi radi, že vďaka nemalým investíciám do našej siete dokážeme už teraz ponúknuť kombináciu mobilných služieb a rýchleho a kvalitného pevného pripojenia väčšine obyvateľov Slovenska,“ vysvetľuje Zuzana Nemečková.

Love Premium pre tých, ktorí sa nechcú obmedzovať a hľadajú to najlepšie riešenie

 

Zákazníci, ktorí chcú vyťažiť z technológií maximálny úžitok, majú k dispozícii LOVE PREMIUM FIBER + TV. Okrem hlasového paušálu ponúka doteraz najrýchlejší pevný optický internet od Orangeu HOME Premium Fiber so zvýšenou rýchlosťou až 500Mbit/s a HOME Premium TV, ktorá obsahuje až 85 kanálov, vrátane jedného prémiového a dvoch tematických televíznych balíkov a k tomu navyše 31-dňový TV archív zadarmo. To všetko za 60 eur mesačne.

Zákazníci si môžu zvoliť aj variant s rovnakými parametrami, ale bez optickej televízie, v balíku pod názvom LOVE PREMIUM FIBER za 50 eur mesačne.

Love Optimal pre tých, ktorí hľadajú optimálne riešenie pre zábavu celej rodiny

 

Love Optimal poskytuje balíky s mobilným paušálom,rýchlym internetom a digitálnou televíziou, ktoré bez problémov zabavia celú rodinu. LOVE OPTIMAL FIBER + TV okrem hlasovej služby obsahuje optický internet Home Optimal Fiber srýchlosťou až do 300 Mbit/s a Optimal TV so 67 televíznymi stanicami a 31-dňovým archívom za 50 eur mesačne. Zákazníci s prístupom k optike si môžu zaobstarať aj balík s rovnakými parametrami, ale bez optickej televízie LOVE OPTIMAL FIBER za 45 eur mesačne.

V prípade, že sa zákazník nenachádza v pokrytí optiky, má k dispozícii LOVE OPTIMAL 4G, ktorý poskytuje hlasový paušál a internetové pripojenie Home Premium 4G s rýchlosťou až do 30Mbit/s a k tomu bonus na TV.

Love Basic, ktorá pokryje všetky základné služby celej domácnosti

 

Love Basic ponúka tri rôzne varianty základnýchslužieb pre domácnosť spojených do výhodných balíkov.S balíkom LOVE BASIC FIBER + TV získajú hlasový paušál, optický internet Home Basic Fiber s rýchlosťou až do 30 Mbit/s a Basic TV s 20 kanálmi a 31-dňovým TV archívom za 45 eur mesačne. Taktiež si môžu zakúpiť balík s totožnými službami, ale bez optickej televízie, LOVE BASIC FIBER za 40 eur mesačne.

Pre zákazníka, ktorého domácnosť nie je v oblasti optického pokrytia od Orangeu, je určený balík LOVE BASIC 4G s hlasovým paušálom, rýchlym domácim 4G internetom srýchlosťou až do 15Mbit/s a s TV bonusom 5 eur.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)