Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Matrac Mars+ vám vďaka regulácii teploty prinesie lepší spánok

Matrac Mars+ vám vďaka regulácii teploty prinesie lepší spánok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
1. 9. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Eight Sleep sa na výstave IFA 2017 predviedla svoju posteľnú matrac s názvom Mars+ Smart Mattress, ktorá by mala používateľom dodať pokojnejší a lepší spánok vďaka automatizovanej regulácii teploty.

Matra Mars+ dokáže prostredníctvom vnútorných pružín a snímačov automaticky nastaviť teplotu vášho lôžka tak, aby bola pre vás komfortná. Až štyri vrstvy peny vás pritom ochladia počas spánku. Senzory sledujú teplotu matraca a používateľ si môže aj sám nastaviť tú, ktorá mu práve vyhovuje.

Aplikácia pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android a iOS ponúka rýchly prístup k štatistikám spánku a s ním súvisiacim nastaveniam. Matrac Mars+ sa integruje s množstvom ďalších inteligentných platforiem, ako je napríklad Nest, ktoré kontrolujú teplotu vašej domácnosti. Dokonca spolupracuje s digitálnou asistentkou Alexa, takže si môžete skontrolovať kvalitu vášho spánku len prostredníctvom hlasového povelu.

Spoločnosť Eight Sleep tvrdí, že ich sprievodná mobilná aplikácia by mohla čoskoro kontrolovať viac inteligentných produktov tretích strán, napríklad svetiel či zámkov. Inteligentná matrac Mars+ je v súčasnosti dostupná len v USA za cenu od 1 299 dolárov. Výrobca oznámil aj cenovo dostupnejšiu inteligentnú matrac Saturn+, ktorej cena sa začína na úrovni 699 dolárov.

Inteligentná matrac Eight Sleep Mars+.