Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Chráňte svoju domácnosť s bezpečnostnými Wifi kamerami Polaroid Hoop

Chráňte svoju domácnosť s bezpečnostnými Wifi kamerami Polaroid Hoop
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Diaľkové monitorovanie pomocou Wifi bezpečnostných kamier sa stáva neoddeliteľnou súčasťou moderných domácností. Používatelia tak majú aj na cestách prehľad o tom, čo sa u nich doma deje. No tieto kamery zvyčajne majú mätúci návod na inštaláciu, či neprehľadné rozhranie. Jednoduchosť a štýlový dizajn však ponúkajú nové Wifi bezpečnostné kamery Hoop, ktoré predstavila spoločnosť Polaroid počas veľtrhu CES 2017 v Las Vegas.

Pokročilé vlastnosti a funkcie

 

Domáce bezpečnostné kamery Polaroid Hoop sledujú domácnosť vo vysokom rozlíšení 1080p v každom detaile, pričom ich širokouhlý objektív, so záberom 140 stupňov, maximalizuje výhľad na strážený priestor. Kamery sú prevedené v elegantnom dizajne, ktorý by mal zapadnúť do akéhokoľvek interiéru, pričom prinášajú niekoľko možností, ako si ich používateľ môže umiestniť. Základňa kamery sa dá prichytiť na poličku, stôl, stenu alebo strop.

Bezpečnostná Wifi kamera Polaroid Hoop

Rovnako ako u iných kamerových systémov, aj Polaroid Hoop vyžaduje zdroj energie. No namiesto obmedzujúceho kábla do elektrickej zásuvky sa kamery Hoop vyzbrojili vymeniteľnou batériou s dlhou životnosťou. Vďaka tomu sa dajú umiestniť prakticky kdekoľvek v domácnosti.

Nielen monitorovanie aktivity v domácnosti je kritickou záležitosťou, ale rovnako dôležité je vedieť, čo sa deje vonku. Bezpečnostné kamery Polaroid Hoop preto majú konštrukciu odolnú voči poveternostným vplyvom. S touto schopnosťou tak poskytnú jasný prehľad o miestach, ako sú vstupné dvere, garáž a ďalšie oblasti.

Plug & Play

 

Nastavenie a prevádzka domácich bezpečnostných kamier Polaroid Hoop je jednoduchá s použitím intuitívnej mobilnej aplikácie pre systémy Android a iOS. Neexistuje žiaden limit na počet kamier Polaroid Hoop, ktoré môžu byť prepojené s vytvoreným účtom používateľa. V rámci jednej aplikácie sa tak dá sledovať zábery zo všetkých kamier v domácnosti.

Kamery sa dajú zoskupiť a identifikovať dianie v konkrétnych oblastiach domova, prípadne sa dá naplánovať nahrávanie v určitej oblasti. Prístup k určitým kamerám sa dá tiež povoliť pre rodinu či priateľov. Kamery Polaroid Hoop sú navyše kompatibilné s niektorými z obľúbených produktov, ako sú osvetlenie, alarmy, reproduktory a ďalšie.

Bezpečnostná Wifi kamera Polaroid Hoop

Inteligentný monitoring a výstrahy

 

Domáce bezpečnostné kamery Polaroid Hoop ponúkajú široké spektrum inteligentných funkcií. Používateľ cez sprievodnú aplikáciu môže určiť konkrétnu oblasť ohraničenú rámom, ako napríklad dvere, a kamera spustí výstrahu len vtedy, ak sa niečo zmení v danej oblasti. Okrem toho kamery Polaroid Hoop využívajú vlastný algoritmus, ktorý im umožní sa učiť v priebehu času o zvyklostiach v domácnosti, vedia sa naučiť rozoznávať členov domácnosti, ako aj domáce zvieratá.

Aplikácia prináša tiež pokročilé funkcie monitorovania, kamery dokážu detegovať udalosti a automaticky na ne upozornia používateľa výstrahou cez aplikáciu. Snímané zábery sa pritom môžu ukladať lokálne na pamäťovú kartu microSD alebo do vzdialeného clodového úložiska.

Bezpečnostná Wifi kamera Polaroid Hoop