Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Z postele POD, stavanej pre zábavu, sa vám vôbec nebude chcieť vstať

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
2. 1. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre ľudí ktorým sa ráno nedarí ráno skoro vstať z postele, je tu ďalšia rana pod pás. Je ňou nová plne vybavená posteľ s názvom POD. Tú má na svedomí firma Furlenco, a v tomto prípade vyrobili čosi ako malú vlastnú obývačku v jednej posteli.

Posteľ, okrem miesta pre jedného spáča, totižto obsahuje aj, dá sa povedať, kompletné voľno-časové centrum. Nielenže má tapacírovaný stolík s nabíjačkami na mobily a tablety, ale aj integrovanú stolnú lampu. Aby posteľ nebola len na ležanie, záhlavie je spravené pre mäkké opretie, a tým je pohodlné pre sledovanie obsahu na 32 palcovej obrazovke televízora, ktorý je zabudovaný do poličiek pri nohách. Tvorcovia sa rozhodli pre televízor Panasonic.

Spoločnosť Furlenco ponúka špeciálnu posteľ s nízvom POD, ktorá zároveň slúži ako centrum zábavy

Nezabudlo sa ani na zvuk a ten je síce iba 2.1, ale zato je zabudovaný priamo do poličiek pod televízorom. Celé centrum je prepojené Bluetooth systémom a má aj vlastnú Wifi sieť. Výrobca sa pýši tým že všetko potrebné pre spríjemnenie si dňa, je v dosahu ruky ležiaceho. Doplnky, ako stolček na notebook a poličky na knihy, sú samozrejmosťou.

Súčasťou postele POD je 32 palcový televízor s 2.1 reproduktormi

U nás si ale tento kúsok tak skoro nezakúpite, pretože celý nábytok sa dá len prenajať. Firma Furlenco pritom tvrdí, že všetko bude po predchádzajúcom používateľovi vrátene do stavu, ktorý sa dá označiť ako nový. Všetky mäkké časti budú vymenené a tak nehrozí žiadne nepríjemné prekvapenie v podobe nečakaného nálezu špiny či škvŕn neznámeho pôvodu.

Posteľ POD s príslušenstvom pre zábavu sa dá iba prenajať, a bohužiaľ len v Indii

No spoločnosť Furlenco pôsobí len v Indii, a popravde u nás si neviem predstaviť podobnú službu. Hlavne keď prenajatie tohto raja pre lenivcov bude stáť v prepočte okolo 40 EUR na mesiac. Každopádne je to pekný doplnok k slávnemu kreslu „Superlenivec 2000“ zo seriálu Priatelia.