Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Telekom: Nové kanály pre digitálnu televíziu Magio

Telekom: Nové kanály pre digitálnu televíziu Magio
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
11. 3. 2015
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Telekom rozširuje ponuku programov pre používateľov digitálnej televízie Magio o nové kanály, ktoré budú dostupné od 26. marca. Veľkou zmenou prejde i variant Magio TV XL, nové televízne kanály pribudnú aj do prémiových balíčkov.

Používatelia s variantom Magio TV XL sa môžu tešiť napríklad na stanicu Crime & Investigation zameranú najmä na programy o zločine a český kanál Kino Svět, ktorý prináša celovečerné hrané a dokumentárne filmy.

Novinkou bude aj kanál Mezzo určený pre všetkých fanúšikov kvalitnej svetovej hudby a obľúbený kanál Golf Channel zameraný na golfové podujatia. Pre najmladších divákov Telekom prinesie detské programy Nick Jr a Megamax.

V programovej ponuke Magio TV XL už naďalej nebudú dostupné kanály Filmbox Family, Filmbox Extra 1, Filmbox Plus, Filmbox HD. Kanál Discovery HD Showcase nájdu používatelia v balíčku HD rodinný.

Veľkou zmenou prejde Maďarský balíček, v rámci ktorého pribudnú kanály Sláger, RTL II, RTL +, Story 5 a Viasat 6. Tie Telekom zaraďuje namiesto kanálu ATV.

V prémiovom balíčku HD rodinný pribudne TV kanál plný záhad Discovery ID Xtra HD, ktorý nahradí Filmbox HD.

Obľúbený český hudobný kanál Šlágr TV bude po novom dostupný pre väčší počet používateľov, zaradený bude vo voliteľnom programovom balíčku Voľný čas.

V prípade, ak sa nové kanály nezobrazia automaticky, odporúča Telekom reštartovať Magio box.

(Zdroj: Tlačová správa Telekom)