Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Titánový ochranný kryt pre iPhone X je drahší ako samotný smartfón

Titánový ochranný kryt pre iPhone X je drahší ako samotný smartfón
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 10. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Používatelia najnovšieho smartfónu Apple iPhone X si túto najdrahšiu vlajkovú loď spoločnosti určite budú chcieť ochrániť proti poškodeniu. No taká poriadna ochrana môže stáť dokonca viac, ako samotný smartfón. Dôkazom toho sú najnovšie kryty od spoločnosti Gray, z ktorých niektoré výrazne prekonávajú cenu 999 dolárového iPhone X.

Opulentné kryty na smartfón iPhone X pochádzajú z dielne dizajnérskej firmy Gray, ktorá sa zaoberá výrobou luxusných krytov pre rôzne smartfóny Apple. Najnovší iPhone X tak môže byť chránený krytom z leteckého titánu triedy 5, ktorý je strojovo opracovaný, ručne tepelne spájaný a leštený a k tomu je aj opatrený sériovým číslom vyrytým laserom.

Titánový ochranný kryt Advent Aurora pre Apple iPhone X je drahší ako samotný smartfón.

Málokto si však zrejme bude môcť dovoliť tento ochranný kryt na smartfón s názvom Advent Aurora, ktorého cena je 1 295 dolárov. K dispozícii sú aj verzie krytov pokryté 24 karátovým zlatom za 1 145 dolárov alebo model Advent Stealth za 745 dolárov. Hoci najlacnejšia verzia krytu s názvom Advent Titanium stojí už výrazne menej ako iPhone X, cena 645 dolárov sa stále pohybuje v rovine luxusného doplnku.

K dispozícii sú aj o niečo lacnejšie verzie ochranných krytov pre iPhone X, ktoré sú potiahnuté 24 karátovým zlatom.

Je teda jasné, že spoločnosť Gray rozhodne necieli na bežných spotrebiteľov, pre ktorých už samotná kúpa smartfónu Apple iPhone môže poriadne zamávať s domácim rozpočtom. Spoločnosť však okrem luxusných krytov zaradila do portfólia aj guľôčkové perá, vyrobené z rovnakého leteckého titánu triedy 5. Tie svojim farebným prevedením zodpovedajú ochranným krytom, no čo pre niekoho môže byť zarážajúce, podobné sú aj ich ceny.

Najlacnejšia verzia krytu s názvom Advent Titanium stojí už výrazne menej ako iPhone X, cena 645 dolárov sa však stále pohybuje v rovine luxusného doplnku.