Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prima Kids: Deti sa rodičom dovolajú vždy, aj keď sa im minie kredit

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
30. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Deťom slobodu pri využívaní mobilného telefónu a rodičom istotu, že sú v bezpečí, to sú výhody, ktoré rodinám prináša Orange s novinkou Prima Kids. Je to prvá predplatená karta, s ktorou sa deti svojim rodičom vedia dovolať, aj keď sa im minie kredit. Navyše, so službou ESET Parental Control, ktorá ju súčasťou Prima Kids, majú prehľad, čo robí ich dieťa nielen v reálnom svete, ale aj v tom virtuálnom.

S užitočnou novinkou Prima Kids sa dieťa so svojimi rodičmi dokáže bez problémov skontaktovať aj po prečerpaní svojho kreditu. Nová služba mu umožňuje uskutočniť bezplatné hovory na dve vybrané telefónne čísla v sieti Orange aj vtedy, ak už svoj predplatený kredit minie.

Súčasťou Prima Kids je aj služba ESET Parental Control, ktorá chráni dieťa pred nevhodným používaním internetu a aplikácií v mobile. Vďaka nej môže dieťa naplno využívať prednosti mobilného telefónu a slobodne surfovať na internete bez obáv rodičov o jeho bezpečnosť vo virtuálnom svete. Rodičia získajú kompletný prehľad o tom, na čo dieťa využíva mobilný telefón, aké aplikácie a súbory si doň sťahuje, koľko času trávi na internete, aj aké stránky navštevuje.

Aby sa dieťa nedostalo k nevhodnému obsahu, môžu rodičia prístup či už k určitým kategóriám stránok alebo aj k akýmkoľvek konkrétnym stránkam separátne zablokovať. Užitočnou funkciou je aj nastavenie limitu pre hranie hier, ktorý môže byť rôzny počas školských a voľných dní. Navyše, ochrana dieťaťa s bezpečnostným balíkom prekračuje hranice online sveta. Rodič vďaka GPS polohe vie zistiť, kde sa jeho dieťa nachádza napríklad počas cesty zo školy domov.

Službu ESET Parental Control exkluzívne získava každý zákazník, ktorý si aktivuje Prima Kids na alikvotné obdobie zúčtovacieho obdobia podľa termínu aktivácie a nasledujúce zúčtovacie obdobie bez poplatku. Po tomto období je mesačný poplatok 2 eurá, ktorý môže využiť pre viacero zariadení svojich detí.

Deťom slobodu pri využívaní mobilného telefónu a rodičom istotu, že sú v bezpečí, to sú výhody, ktoré rodinám prináša Orange s novinkou Prima Kids.

Prehľad o spotrebe

 

Podmienkou pre aktiváciu profilu Prima Kids je využívanie paušálneho programu od Orangeu aspoň jedným rodičom. Ten prostredníctvom svojho paušálu so službou Obnova kreditu s paušálom môže dieťaťu kredit pohodlne dobíjať už od 3 eur, pričom ho môže aj kedykoľvek jednorazovo navýšiť. Keďže vďaka tejto službe je rodičovský paušál prepojený s detskou kartou Prima, rodičia dostanú upozornenie formou SMS vždy, keď výška kreditu dieťaťa s Prima Kids klesne na jedno euro. Majú tak prehľad o spotrebe kreditu svojho dieťaťa, zostatok kreditu vidia vo svojej zákazníckej zóne v časti „Prima Kids“ a ani po jeho prečerpaní sa už nemusia obávať, že dieťa bude odkázané len na nespoľahlivé prezváňanie.

„Rodičia chcú byť za každých okolností v spojení so svojimi deťmi. S Prima Kids majú nielen istotu, že sa im ich dieťa vždy dovolá, ale zároveň majú prehľad o jeho spotrebe a čo je ešte dôležitejšie, aj o tom, ako svoj mobil, prípadne internet, využíva. Spolu s našou službou dávame rodičom pocit bezpečia aj v čase, keď sa ich deti stávajú čoraz samostatnejšími a potrebujú väčšiu mieru slobody,“ vysvetľuje Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka Orangeu.

Profil Prima Kids a balík Prima Teen

 

Prima Kids je vhodnou voľbou pre zabezpečenie telekomunikačných potrieb tých najmenších zákazníkov, ktorí s používaním mobilného telefónu len začínajú. Ideálny je pre deti od 5 do 12 rokov. Stačí nastaviť sumu dobíjania s paušálom už od 3 eur mesačne a dieťa získa hovory za 0,08 eur za minútu a 0,04 eur za SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku.

Starším deťom môžu rodičia k profilu Prima Kids doaktivovať balík Prima Teen, kde okrem dobíjanej sumy od 3 eur získa dieťa aj balík za 9 eur mesačne, s ktorým okrem výhodnejšej tarifikácie na Prime má k dispozícii aj 100 minút a 50 SMS a MMS do všetkých sietí na Slovensku a 2 000 MB dát. Po minutí obsahu balíka môže využívať dostupný kredit s tarifikáciou podľa profilu Prima Kids.

Extra dáta a správy

 

Profil Prima Kids si každý zákazník môže prispôsobiť a podľa svojich potrieb dokúpiť extra dáta aj balík nekonečných správ:

- balík PRIMA 100 MB s mesačným poplatkom 1 euro. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 1 euro.

- balík PRIMA 500 MB s mesačným poplatkom 4 eurá. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 4 eurá.

- balík PRIMA 1 GB s mesačným poplatkom 6 eur. Po prečerpaní dát z balíka môže rodič jednorázovo navýšiť objem dát opäť za 6 eur.

- balík PRIMA Nekonečné správy (SMS/MMS) za 3 eurá mesačne.

(Zdroj: Tlačová správa Orange)