Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prichádza LG Q6, smartfón s unikátnym displejom FullVision

Prichádza LG Q6, smartfón s unikátnym displejom FullVision
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 8. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics predstavila v Bratislave šikovný telefón LG Q6 z novej série Q, ktorý po modeli LG G6 prináša používateľom displej FullVision. Séria ponúkne rad najžiadanejších funkcií prémiových modelov za výhodné ceny.

Prvý bol predstavený model LG Q6 s niektorými z najžiadanejších funkcií ukrytých v elegantnom dizajnovom tele telefónu zdôrazňujúce displej FullVision s minimálnym rámčekom. Do radu Q6 budú patriť modely Q6+, Q6 a Q6α. Ide o tri varianty určené rôznym užívateľským nárokom na veľkosť pamäte a rýchlosť: Model Q6+ ponúkne 4 GB RAM a 64 GM ROM, základný model Q6 bude dodávaný s 3 GB pamäte RAM a 32 GB ROM a cenovo najvýhodnejší model používateľom poskytne 2 GB RAM a 16 GB ROM.

Smartfón LG Q6.

Smartfón LG Q6.

Unikátny 5,5 palcový FHD+ displej FullVision s pomerom strán 18: 9 uľahčuje prechádzanie videí, hranie hier i multi-tasking. Tvar telefónu bol navrhnutý tak, aby maximalizoval veľkosť obrazovky a zároveň bránil nechceným dotykom pri držaní.

Minimalistický štýlový dizajn bez vystúpeného fotoaparátu podčiarkujú elegantné zaoblené krivky, ktoré perfektne ladia s rohmi displeja. Zvyšok tela chráni kovový rám. Aj napriek nízkej hmotnosti je telefón robustnejší, a preto vydrží každodenné intenzívne používanie.

Smartfón LG Q6.

Smartfón LG Q6.

Vďaka perfektnému dizajnu je Q6 jednoducho a intuitívne ovládateľný. Ergonomická štúdia, ktorá prebiehala pri vývoji modelu, prispela k ovládaniu jednou rukou. Pre ešte väčšie pohodlie užívateľov spoločnosť pridala funkciu Skenovania tváre, ktorá majiteľom Q6 urýchli odomknutie telefónu jednoduchým naklonením k sebe.

Predná kamera s 100° širokým uhlom záberu umožní, aby snímka zachytila veľkú skupinu priateľov i celú rodinu bez väčšej námahy. Vylepšenia rozhrania fotoaparátu LG UX 6.0 plne využíva pomeru strán 18: 9 na displeji FullVision. Square Camera Mode, štvorcový režim fotoaparátu, umožňuje veľmi jednoduché zdieľanie fotografií a vytváranie koláží z vybraných snímok.

Smartfón LG Q6.

Smartfón LG Q6.

Kovový rám telefónu je vyrobený z hliníka série 7000, jednej z najsilnejších hliníkových zliatin, ktoré sú k dispozícii a využíva sa v mnohých priemyselných odvetviach, ako je napríklad letectvo. Batéria zariadenia prešla pri vývoji viac ako dvadsiatich testov, ktoré skúmali prúdenie tepla, odolnosť a ďalšie rizikové súčasti ešte v prísnejších podmienkach, než využívajú medzinárodné skúšobné protokoly.

Smartfón LG Q6.

Smartfón LG Q6.

(Zdroj: Tlačová správa LG)