Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Moto Z2 Play a nové Moto Mods prichádzajú na Slovensko

Moto Z2 Play a nové Moto Mods prichádzajú na Slovensko
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Lenovo oznámila dostupnosť predaja svojho najnovšieho smartfónu Moto Z2 Play, ktorý bude na Slovensku k dispozícii od dnes 28. júla 2017. S vynoveným dizajnom a vyšším výkonom prináša druhá generácia Moto Z2 Play neuveriteľné funkcie a vďaka novým Moto Mods ponúka aj neobmedzené možnosti.

Rodina Moto Z sa spolu s ekosystémom Moto Mods rozrastá a Motorola dáva používateľom príležitosť zažiť so svojimi telefónmi veci, ktoré sme až doposiaľ považovali za nemožné. Moto Z² Play bude dostupný od 28. júla 2017 spolu s množstvom nových Moto Modov, vrátane Moto GamePad, JBL SoundBoost 2, Moto Style Shell s podporou bezdrôtového nabíjania a Moto TurboPower Pack, Modu podporujúceho rýchle nabíjanie.

Moto Z2 Play: tenší, ľahší a rýchlejší

 

Kombinácia štýlu a odolnosti – to je Moto Z2 Play. Je vybavený celokovovým dizajnom, ktorý nielen fantasticky vyzerá, ale obstojí hlavne pri každodennom používaní. Dominuje mu nový 5,5‘‘ Full HD Super AMOLED displej, ktorý ponúka ostré detaily a spolu s 30-hodinovou výdržou batérie a osemjadrovým procesorom s taktom 2,2 GHz ľahko zvládnete každý pracovný deň. A dokonca aj ten ďalší. Na nabíjanie cez noc v prípade Moto Z2 Play pokojne zabudnite, pretože osem hodín energie získate len za 15 minút nabíjania.

Moto Z2 Play a nové Moto Mods prichádzajú na Slovensko

Smartfón Moto Z2 Play

Zhotovujte jasnejšie a ostrejšie fotografie aj pri slabom svetle pomocou kombinácie laserového autofokusu a technológie dvojitého pixel autofokusu v Moto Z2 Play. Laserový autofokus novej generácie má rozšírenú vzdialenosť až na 5 metrov, takže dokážete zaostriť na objekty v tme vzdialené až trikrát ďalej. S 5 MPx prednou kamerou a bleskom s dvojitým farebným vylepšením budú vaše selfie fantastické - ráno aj v noci.

Nové Moto Experiences prinášajú ďalšie unikátne a užitočné softvérové vylepšenia, ktoré zlepšia prácu s telefónom. Funkcia Night Display automaticky v noci upraví obrazovku na teplejšie tóny a minimalizuje modré svetlo, ktoré by vás mohlo rušiť počas spánku. Nová služba Moto Voice je pripravená poskytnúť vám akékoľvek užitočné informácie, ako sú správy o počasí či údaje z vášho kalendára a k dispozícii je aj prepracovaná čítačka odtlačkov prstov.

Zhotovujte jasnejšie a ostrejšie fotografie aj pri slabom svetle pomocou kombinácie laserového autofokusu a technológie dvojitého pixel autofokusu v Moto Z2 Play.

Smartfón Moto Z2 Play sa môže pochváliť 12 megapixlovou kamerou s technológiou Dual Pixel

Neobmedzené možnosti s Moto Mods

 

Minulý rok spoločnosť Motorola predstavila Moto Mods, aby pridala nové funkcie, ktoré nie sú k dispozícii na iných smartfónoch. Používatelia tak majú v mobilnej modularite ešte viac možností.

Zmeňte spôsob hry

 

Jednoduchým kliknutím si premeníte vaše smartfóny Moto Z na ručnú hernú konzolu. Použite dvojité ovládacie páčky, D-pad, štyri akčné tlačidlá a spoznajte skutočný zážitok z hry. So vstavanou batériou s kapacitou 1035 mAh s prehľadom prekonáte svojich priateľov.

Vysokokvalitný zvuk za pár sekúnd

 

Zatiaľ, čo vám prvá generácia JBL SoundBoost pomohla večierok naštartovať, zdokonalený JBL SoundBoost 2 každú dobrú párty roztancuje ešte viac. Nový reproduktor zvládne až 10 hodín prehrávania hudby a vďaka vode odpudivému povrchu odolá aj postriekaniu vodou. Prichádza tiež v červenej, modrej a čierne farbe a vo vylepšenom prémiovom dizajne, aby sa lepšie držal v ruke.

Kombinácia štýlu a odolnosti – to je Moto Z2 Play.

Smartfón Moto Z2 Play bude dostupných u najväčších telekomunikačných operátorov na Slovensku.

K dispozícii máte aj novú aplikáciu s názvom My JBL SoundBoost 2, s ktorou si nastavíte zvuk podľa vašich predstáv. Či už počúvate hudbu, sledujete videá alebo dokonca fandíte obľúbenému športovému tímu, vstavaný stojan vám poskytne naozaj dokonalé audiovizuálne zážitky. Všetko za pár sekúnd, bez nutnosti párovania.

S TurboPower nabíjate kdekoľvek

 

S Moto TurboPower Pack si dokážete okamžite zabezpečiť výdrž batérie na ďalších 24 hodín používania, alebo si len dobiť smartfón na cestách vtedy, keď to potrebujete. A ak sa vám vybije, stačí ho pripojiť na nabíjačku a 50 % kapacity získate už za 20 minút.

Štýlové bezdrôtové nabíjanie

 

Odložte káble a zabudnite na neporiadok s Moto Style Shell Modom s bezdrôtovým nabíjaním. Pridajte si bezdrôtové nabíjanie (až do 10 W) na smartfón z rodiny Moto Z v ultra elegantnom a štýlovom dizajne.

Spolu so smartfónom Moto Z2 Play prichádzajú aj nové rozširujúce moduly z rodiny Moto Mods.

Jednoduchým kliknutím si premeníte vaše smartfóny Moto Z na ručnú hernú konzolu.

Dostupnosť a ceny

 

Moto Z2 Play bude na Slovensku dostupný od 28. júla 2017 za 449 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

JBL SoundBoost 2 Moto Mod bude na Slovensku dostupný koncom augusta 2017 za 99 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

TurboPower Pack Moto Mod bude na Slovensku dostupný koncom augusta 2017 za 65 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Style Shell Moto Mod s podporou bezdrôtového nabíjania bude na Slovensku dostupný koncom augusta za 45 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

GamePad Moto Mod bude na Slovensku dostupný začiatkom septembra za 89 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Redakcia Techpedia.Sk si mohla naživo vyskúšať aj nový GamePad Moto Mod

GamePad Moto Mod podporuje via ako 180 mobilných hier

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)