Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola: Ikona sa vracia

Motorola: Ikona sa vracia
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
28. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Motorola sa opäť vracia na Slovensko a uvádza Moto Z2 Play a nové Moto Mods, aby doplnili rad smartfónov a príslušenstva, ktoré budú naďalej posúvať hranice možného a poskytovať spotrebiteľom ešte inovatívnejšie zariadenia.

Pred viac ako 40 rokmi predstavila spoločnosť Motorola prvý mobilný telefón na svete a od svojho založenia v roku 1928 kraľovala technológiám vynájdením mnohých patentov, ktoré dnes umožňujú mobilnú komunikáciu.

Teraz sa Motorola vracia na Slovensko vo veľkom štýle – s vlajkovou loďou Moto Z2 Play. Bude dopĺňať širokú škálu produktov vrátane cenovo dostupných, strednej triedy a prémiových zariadení, z ktorých si vyberie každý.

Smartfón Moto Z2 Play

S cieľom stať sa opäť jedným z popredných svetových výrobcov smartfónov, spoločnosť Motorola rozširuje rodinu Moto Z a ekosystém Moto Mods, aby používatelia mohli so svojimi telefónmi zažiť veci, ktoré až doposiaľ považovali za nemožné. Moto Z2 Play bude dostupný od 28. júla 2017 spolu s množstvom nových Moto Mods, vrátane GamePad, JBL 2 SoundBoost, bezdrôtového nabíjacieho obalu a Modu podporujúceho rýchle nabíjanie TurboPower.

Moto Mods dokážu rozšíriť funkcie smartfónu a umožňujú používateľom upraviť si telefón podľa seba. GamePad Moto Mod premení akékoľvek Moto Z na vreckovú hernú konzolu, nová generácia JBL SoundBoostu Mod by nemala chýbať na každej dobrej párty, TurboPower v okamihu dobije batérie a bezdrôtové nabíjanie dáva nekonečnú slobodu bez káblov.

Smartfón Moto Z2 Play

Dostupnosť

 

Moto Z2 Play bude na Slovensku dostupný od 28. júla 2017 za 449 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

JBL SoundBoost 2 Moto Mod bude na Slovensku dostupný koncom augusta 2017 za 99 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

TurboPower Pack Moto Mod bude na Slovensku dostupný koncom augusta 2017 za 65 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Style Shell Moto Mod s podporou bezdrôtového nabíjania bude na Slovensku dostupný koncom augusta za 45 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

GamePad Moto Mod bude na Slovensku dostupný začiatkom septembra za 89 EUR u autorizovaných predajcov spoločnosti Lenovo.

Rozšíriteľné moduly MotoMods

(Zdroj: Tlačová správa Lenovo)