Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

ASUS ZenFone 3 Max: Hurikán letnej energie

ASUS ZenFone 3 Max: Hurikán letnej energie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
18. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Aj vy ste si všimli, že cez leto vydržíte viac? Zmeny plánov za pochodu nie sú ničím výnimočné, stačí len malý impulz od priateľov a už sedíte na letnej terase s niečím osviežujúcim v ruke. Slnko dokáže s ľudským telom, myslením i únavou hotové zázraky a cítiť sa slobodne je zrazu o čosi jednoduchšie. Preto k letu jednoznačne patrí ASUS ZenFone 3 Max. Nedobíja síce batériu zo slnka, ale zato jej má aj na rozdávanie. Je to smartfón i powerbanka zároveň.

Čo znamená enormná výdrž? Čo by ste povedali na takých 87 hodín nepretržitého prehrávania hudby? Kapacita zariadenia nesie až 4100 mAh hodnoty, čo znamená, že okrem prehrávania hudby môžete v 3G sieti telefonovať až 20 hodín v kuse. Pravda, za deň to zrejme ľudská bytosť nezvládne, preto sa môžete so “šťavou“ podeliť aj s inými zariadeniami, ktoré disponujú mini USB. Ten pocit slobody, keď priateľovi na letnej terase dobijete jeho práve „umierajúci“ smartfón. Predĺžite príjemný večer nielen jemu, ale i sebe.

Smartfón Asus ZenFone 3 Max.

Dizajn smartfónu nenesie známky žiadneho kompromisu. Elegantné kovové telo prepracované do posledného detailu dokonale harmonizuje nielen s ľudskou rukou, ale i prvotriednym 5,2 – palcovým HD displejom s tenkým len 2,25 mm rámikom. Práve tenkým okrajom sa pripisuje luxusný vzhľad a možnosť osadenia väčšieho displeja do menšieho zariadenia. Všetko pre nádhernú, pohodlne priestrannú paletu farebného spektra, ktoré má ZenFone 3 Max „vychytané“ vždy v ostrom zobrazení.

Smartfón Asus ZenFone 3 Max.

Zadná kamera smartfónu ide ruka v ruke s najmodernejšími technológiami, čo znamená, že pokazený záber sa stáva raritou. 13 – megapixlové rozlíšenie s technológiou PixelMaster a s nulovým omeškaním sú zárukou nielen toho, že záber „trafíte“ vždy, ale že snímka bude dokonale ostrá bez toho, aby ste riešili či sú práve v danom momente optimálne svetelné podmienky. Na druhej strane smartfónu je osadená, vždy pripravená na „selfie“ snímky, alebo videohovory predná 5 – megapixlová kamera.

Smartfón Asus ZenFone 3 Max.

Čítačka prstov musí byť. Nie iba kvôli bezpečnosti, ale aj kvôli rýchlemu prístupu do zariadenia. Keď hovoríme o rýchlom, myslíme skutočne okamžitom 0,3 sekundovom okamihu, kedy snímač s dokonalou presnosťou prečíta jemné ryhy na nie jednom, ale kľudne aj piatich prstoch vašej ruky. A nezostáva len pri rýchlom odomykaní zariadenia. Potiahnutím prsta po čidle sa okamžite aktivuje predný fotoaparát a opakovaným priložením prsta na čidlo sa doslova bleskovo vyhotoví snímka.

Leto je už v plnom prúde a byť pripravený môže znamenať užiť si ho o čosi viac, zaznamenať o čosi viac a najmä vydržať o čosi viac. Viac o ASUS ZenFone 3 Max nájdete na www.asus.com/sk.

Smartfón Asus ZenFone 3 Max.

(Zdroj: Tlačová správa Asus)