Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

LG Q6 prináša do nového radu smartfónov funkciu FullVision

LG Q6 prináša do nového radu smartfónov funkciu FullVision
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 7. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť LG Electronics oznámila, že šikovný telefón LG Q6 z novej série Q bude prvým, ktorý po LG G6 ponúkne displej FullVision. Séria ponúkne rad najžiadanejších funkcií prémiových modelov za výhodné ceny.

„LG Q6 v sebe snúbi prémiové funkcie, skvelý výkon a atraktívnu cenu, čo je zásadná kombinácia pre užívateľov po celom svete. Modelový rad Q je naša cesta k poskytnutiu skvelých zážitkov s využitím funkcií najlepších modelov,“ opisuje nový rad Andrea De Sousa z pobočky LG.

Prvý bol predstavený model LG Q6 s niektorými z najžiadanejších funkcií ukrytých v elegantnom dizajnovom tele telefónu zdôrazňujúce displej FullVision s minimálnym rámčekom. Do radu Q6 budú patriť modely Q6+, Q6 a Q6α. Ide o tri varianty určené rôznym užívateľským nárokom na veľkosť pamäte a rýchlosť: Model Q6+ ponúkne 4 GB RAM a 64 GM ROM, základný model Q6 bude dodávaný s 3 GB pamäte RAM a 32 GB ROM a cenovo najvýhodnejší model používateľom poskytne 2 GB RAM a 16 GB ROM.

Unikátny 5,5 palcový FHD+ displej FullVision s pomerom strán 18: 9 uľahčuje prechádzanie videí, hranie hier i multi-tasking. Tvar telefónu bol navrhnutý tak, aby maximalizoval veľkosť obrazovky a zároveň bránil nechceným dotykom pri držaní.

Spoločnosť LG predstavila modelový rad smartfónov Q, ktorý si prináša funkciu FullVision.

Minimalistický štýlový dizajn bez vystúpeného fotoaparátu podčiarkujú elegantné zaoblené krivky, ktoré perfektne ladia s rohmi displeja. Zvyšok tela chráni kovový rám. Aj napriek nízkej hmotnosti je telefón robustnejší, a preto vydrží každodenné intenzívne používanie.

Vďaka perfektnému dizajnu je Q6 jednoducho a intuitívne ovládateľný. Ergonomická štúdia, ktorá prebiehala pri vývoji modelu, prispela k ovládaniu jednou rukou. Pre ešte väčšie pohodlie užívateľov spoločnosť pridala funkciu Skenovania tváre, ktorá majiteľom Q6 urýchli odomknutie telefónu jednoduchým naklonením k sebe.

Predná kamera s 100° širokým uhlom záberu umožní, aby snímka zachytila veľkú skupinu priateľov i celú rodinu bez väčšej námahy. Vylepšenia rozhrania fotoaparátu LG UX 6.0 plne využíva pomeru strán 18: 9 na displeji FullVision. Square Camera Mode, štvorcový režim fotoaparátu, umožňuje veľmi jednoduché zdieľanie fotografií a vytváranie koláží z vybraných snímok.

Kovový rám telefónu je vyrobený z hliníka série 7000, jednej z najsilnejších hliníkových zliatin, ktoré sú k dispozícii a využíva sa v mnohých priemyselných odvetviach, ako je napríklad letectvo. Batéria zariadenia prešla pri vývoji viac ako dvadsiatich testov, ktoré skúmali prúdenie tepla, odolnosť a ďalšie rizikové súčasti ešte v prísnejších podmienkach, než využívajú medzinárodné skúšobné protokoly.

Spoločnosť LG predstavila modelový rad smartfónov Q, ktorý si prináša funkciu FullVision.

Špecifikácie LG Q6:

• Čipset: 8 jadrový Qualcomm Snapdragon™ 435 Mobile Platform
• Displej: 5.5" 18: 9 FHD + FullVision Display (2160 x 1080 / 442ppi)
• Pamäť:
Q6+: 4GB RAM / 64GB ROM
Q6: 3GB RAM / 32GB ROM (variant dostupný v CEE)
Q6α: 2GB RAM / 16GB ROM
• Fotoaparát: Hlavný: 13 Mpx / Predný 5 Mpx širokouhlý
• Batéria: 3,000 mAh
• Operačný systém: Android 7.1.1 Nougat
• Konštrukcia: 142.5 x 69.3 x 8.1 mm
• Hmotnosť: 149 g
• Konektivita: LTE / 3G / 2G; Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.2 / NFC / microUSB
• Farby: Q6: Astro Black / Ice Platinum / Mystic White / Terra Gold
• Ostatné: Funkcia Skenovanie tváre / funkcia Square Camera - štvorcové fotografie / Steady Record / FM Rádio

Špecifikácie sa môžu líšiť v závislosti od konkrétneho trhu.

Spoločnosť LG predstavila modelový rad smartfónov Q, ktorý si prináša funkciu FullVision.

(Zdroj: Tlačová správa LG)