Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prémiový zvuk a štedrý úložný priestor vo vlajkovej lodi LG G6+

Prémiový zvuk a štedrý úložný priestor vo vlajkovej lodi LG G6+
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Juhokórejský výrobca LG síce predstavil svoju vlajkovú loď, smartfón LG G6, len niekoľko mesiacov dozadu, no už teraz k nemu pridáva vylepšený model s označením LG G6+. Ten sa môže pochváliť veľkým úložným priestorom, vylepšenou kvalitou zvuku a možnosťou bezdrôtového nabíjania. Okrem toho sa aktualizácie dočkal aj jeho starší brat LG G6.

Smartfón LG G6 sa svojou výbavou v rôznych regiónoch odlišoval. V závislosti od trhu ponúkal rôzne kombinácie bezdrôtového nabíjania, kvalitnejší zvuk Quad DAC, či 64 GB pamäte pre ukladanie dát. Nový smartfón LG G6+ sa však snaží zlúčiť tieto rozličné špecifikácie podľa oblastí predaja do jediného zariadenia.

Nový model smartfónu G6+ sa tak môže pochváliť poriadne veľkým úložným priestorom s kapacitou 128 GB. V oblasti zvuku je telefón vybavený technológiou Quad DAC a aby si používatelia mohli vychutnať prémiový zvuk, výrobca ku smartfónu pribalil aj prémiové slúchadlá B & O Play. Funkcia bezdrôtového nabíjania sa však stále javí ako regionálna záležitosť a spoločnosť LG zatiaľ nešpecifikovala, v ktorých krajinách bude dostupná.

Nové smartfóny LG G6+ dostali do výbavy úložisko s kapacitou 128 GB.

Ďalšie nové funkcie budú štandardne dostupné pre smartfóny LG G6+ a novo zakúpené smartfóny LG G6. Pre používateľov, ktorí už majú G6tku zakúpenú tu bude možnosť aktualizácie softvéru. Medzi tieto funkcie patrí aj Face Print, čo je systém rozpoznávania tváre, ktorý si naskenuje tvár používateľa a údajne do jednej sekundy dokáže odomknúť prístup do systému smartfónu. Vylepšila sa tiež správa spotreby energie a smartfón dokáže používateľa upozorniť pri fotení, ak sa do záberu objektívu dostane jeho prst.

Smartfón LG G6+ sa vďaka technológii Quad DAC môže pochváliť aj prémiovým zvukom.

Nové smartfóny LG G6+ budú k dispozícii vo farbách Astro Black, Marine Blue a Terra Gold. Smartfón LG G6 bude po novom dostupný aj vo farbách Optical Marine Blue a Terra Gold. Zatiaľ nie sú zo strany spoločnosti LG známe žiadne informácie o cene alebo dátume dostupnosti nových smartfónov LG G6+ a ani o tom, kedy bude dostupná aktualizácia softvéru pre už existujúce smartfóny LG G6.

Nové smartfóny LG G6+ budú k dispozícii vo farbách Astro Black, Marine Blue a Terra Gold.