Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Honor predstavuje novú vlajkovú loď: Privítajte smartfón Honor 9!

Honor predstavuje novú vlajkovú loď: Privítajte smartfón Honor 9!
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
13. 6. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dcérska značka spoločnosti Huawei v Šanghaji oficiálne prestavila čínskemu trhu svoju novú vlajkovú loď inteligentného telefónu Honor 9. Nový model značky Honor bude pritom už 27. júna predstavený celosvetovo, a to v nemeckom Berlíne.

Nový smartfón Honor 9 má jemný 5,15 palcový Full HD displej s rozlíšením 1920 na 1080 bodov. Smartfón poháňa osemjadrový procesor Kirin 960 z dielne spoločnosti Huawei, spolu s až 6 GB operačnej pamäte RAM. Dlhú výdrž telefónu pritom zabezpečí batéria s kapacitou 3100 mAh.

Rovnako ako Honor 8, predchádzajúca vlajková loď značky, má Honor 9 zadný duálny fotoaparát. Novo sa však jedná o kombináciu 20 a 12 megapixlov. Hlavnú dvojicu fotoaparátov dopĺňa predná 8 megapixlová selfie kamera. Honoru 9 zostal tiež sklenený chrbát, ktorý vytvára originálny 3D efekt.

Smartfón Honor 9.

Spoľahlivá a rýchla čítačka odtlačkov prstov je po novom umiestnená na prednej strane smartfónu pod jeho displejom. Nový Honor 9 beží na operačnom systéme Android 7.0 Nougat s nadstavbou používateľského prostredia EMUI 5.1.

Smartfón Honor 9 bude už čoskoro dostupný aj na našom trhu a poteší tak i slovenských fanúšikov tejto značky.

Smartfón Honor 9.

(Zdroj: Honor)