Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Odolný LG X venture s dlhou výdržou a prémiovým fotoaparátom

Odolný LG X venture s dlhou výdržou a prémiovým fotoaparátom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 5. 2017
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Používatelia, ktorí hľadajú smartfón so slušnými parametrami, ktorý nemá krehké telo a displej, by mohli siahnuť po novom odolnom smartfóne LG X venture. Ten okrem zvýšenej odolnosti voči nárazom a vode obsahuje aj niekoľko vstavaných navigačných skratiek spolu s prémiovým fotoaparátom, a batériou s dostatočne veľkou kapacitou.

Podľa vyjadrenia spoločnosti LG si nový smartfón X venture prešiel 14 rôznymi testami na vojenskej úrovni, kedy sa sledovala jeho odolnosť voči nárazom, vode a teplote. Smartfón má odolnosť voči vode v kategórii IP68, odolnosti voči nárazom pomáha kovový rám a náhodným pádom by mohol zabrániť jeho protišmykový zadný kryt.

Výrobca svojmu odolnému kúsku pridal aj dodatočné fyzické tlačidlá, ktoré sú navrhnuté tak, aby používateľovi uľahčili spúšťanie aplikácií a úpravu nastavení v situáciách, kedy je potrebný jednoduchý prístup. K dispozícii je aj režim Glove, ktorý aj v chladnom počasí umožní používateľovi dotykovo ovládať displej v rukaviciach.

Spoločnosť LG predstavila nový odolný smartfón X venture.

Smartfón LG X venture sa môže pochváliť zadným fotoaparátom s rozlíšením 16 megapixlov. Pre fanúšikov selfie si pripravil predný 5 megapixlový fotoaparát. Jeho 5,2 palcový displej má rozlíšenie 1920 na 1080 bodov a nechýba ani čítačka odtlačkov prstov pre bezpečný prístup. Poteší aj batéria s veľkou kapacitou 4100 mAh, ktorá by mala bez problémov vydržať 24 hodinovú prevádzku.

Čo sa týka výkonu, je X venture poháňaný procesorom Qualcomm Snapdragon 435 spolu s 2 GB operačnou pamäťou RAM. Vnútorné úložisko má kapacitu 32 GB a dá sa samozrejme rozšíriť prostredníctvom pamäťovej karty microSD.

Odolný smartfón LG X venture má režim Glove pre ľahké ovládanie dotykového displeja aj v rukaviciach.